educacio concertada ccoo

Al recurs de reposició interposat ens hem centrat en: TRIENIS, SUBSTITUCIONS, CONTRACTES DE RELLEU i PAGA EXTRA PER ANTIGUITAT

Concurso de traslados 2018

Adjudicacions provisionals de secundària i altres cossos

homologació salarial ja

FE CCOO SEGUIM TREBALLANT PER LA RECUPERACIÓ DE L'HOMOLOGACIÓ SALARIAL.

Amb efectes retroactius de l'1 de gener de 2018.

Concentració educació infantil

A causa de la volta arrere de les organitzacions patronals

Davant aquest escenari de paràlisi, CCOO convoca concentracions a tot l'Estat en defensa d'unes condicions laborals dignes del segle XXI, i fa una crida perquè les famílies se sumen de manera activa en la dignificació d'un primer cicle educatiu de qualitat que constitueix la base inicial de l'aprenentatge dels xiquets i les xiquetes de la nostra societat, clau per a un sistema educatiu de qualitat en igualtat.

11/02/2019
treballadores educació infantil precarietat
Stop a la precarietat laboral en Educació infantil de primer cicle!
 • CCOO realitza concentracions en tot l' Estat contra la precarietat laboral en el primer cicle d'Educació infantil
 • CCOO no tolera que l'educació en l'etapa més primerenca deixa de ser una prioritat per a convertir-se en un negoci preocupat únicament per la rendibilitat econòmica.

Cridà també a les famílies: sumem de manera activa en la dignificació d'un primer cicle educatiu de qualitat que constitueix la base inicial de l'aprenentatge dels xiquets i les xiquetes de la nostra societat, clau per a un sistema educatiu de qualitat en igualtat.

Propostes de caràcter laboral per l'ensenyament concertat presentades per CCOO

Des de CCOO continuem treballant per la millora de les condicions laborals dels treballadors i treballadores de l' ensenyament concertat.

La profe luchando 8M 2019

La Vaga Feminista de 24 hores trenca la normalitat en l'Educació i afecta a totes les etapes i ensenyaments

El seguiment de la convocatòria de vaga de 24 hores en l'ensenyament, liderada per la Federació d'Ensenyament de CCOO en tots els territoris,ha evidenciat la bretxa de gènere entre treballadores i treballadors de l'àmbit educatiu, un sector feminitzat clau per a acabar amb la desigualtat, discriminació i violència que pateixen les dones dins i fora del mercat laboral.

11/02/2019
pagament puntual i homologació menors tutelats i diversitat funcional
 • La FECCOOPV exigeix a la Conselleria que accelere el PAGAMENT DELEGAT que contempla el CONCERT SOCIAL, ja que és la solució a aquesta situació recurrent.
 • la FE CCOO PV realitzarà les mobilitzacions necessàries en les Conselleries implicades, tant a Alacant, València i Madrid: no ens oblidem la posició del Govern Espanyol i el seu Ministeri d'Hisenda té sobre la infrafinanciació del País Valencià.

la Federació d'Ensenyament de CCOOPV ha manifestat avui el seu rebuig a la situació d'inestabilitat financiera que torna a crear-se al voltant del centres i serveis d'atenció a les persones amb diversitat funcional.

També, ha exigit que es torne a la situació d'homologació salarial que es donaba des de l'any 2008, amb el funcionaris o personal laboral dels centres públics que també atenen a estes persones.

avecoe oci i temps lliure

 • L’Associació Valenciana d’Empreses Culturals i d’Oci Educatiu i la Federació d’Ensenyament de CCOOPV han tingut aquesta reunió per tal d’unificar criteris en la possible articulació d’un Conveni Col•lectiu que millore les condicions d’aquest sector al País Valencià.

Assemblees oposicions

La FE CCOO PV convoca diferents reunions informatives per tot el territori del País Valencià.

Convocatoria oposicions

 • Comencen el 26 de juny.
 • No hi ha lectura de la prova escrita.
 • Proves teòrica i pràctica anònima en aquelles especialitats que ho permeten.

ORDRE 7/2019, de 28 de febrer de 2019, de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, per la qual es convoca un procediment selectiu d'ingrés i un procediment per a l'adquisició de noves especialitats en els cossos docents de professors d'Ensenyament Secundari, professors d'escoles oficials d'idiomes, professors de Música i Arts Escèniques, professors d'Arts Plàstiques i Disseny i professors tècnics de Formació Professional.

Curs on-line oposicions 2019

 • del 3 d'abril al 13 de maig
 • 30 Places

Premis Pepa Ramis primer premis

 • 1er Premi Red/volución, presentat per Kiko Martín del col·legi Pío XII amb l'alumnat
 • Alta participació al certámen i projectes de qualitat

ENSENYAMENT PRIVAT I CONCERTAT

20/02/2019

Conselleria ens ha lliurat la proposta d'arranjament escolar per Alacant, València i Castelló.

podem fe ccoo pv

La FE CCOOPV i Podem coindeixen en la necessitat d’impulsar la reversió de totes les retallades educatives

 • La mesa sectorial de dijous ha tractat la convocatòria i els annexos.
 • La FE CCOO PV segueix treballant per a aconseguir un model d’oposició que siga adjustat a l’actual pràctica docent, tant en l’estructura de l’oposició com en la configuració de les proves.
oposicions

La FE CCOO PV ha plantejat millores a la convocatòria de concurs-oposició per a cossos docents en la mesa sectorial de dijous després d’un procediment de consulta a l’afiliació. Després d’una negociació que va començar en juliol, dijous va ser la mesa sectorial que ha tractat els esborranys definitius de la convocatòria i annexos del concurs-oposició.

Esta actuación del Ministerio vulnera el artículo 14 de nuestra Constitución

El sindicat ha impugnat davant l'Audiència Nacional la Resolució de 21 de novembre de 2018, de la Secretaria d'Estat d'Educació i Formació Professional, per la qual es convoquen places per a la realització de cursos de formació en xarxa per a la formació permanent del professorat que exerceix en nivells anteriors a l'universitari i del curs de formació sobre el desenvolupament de la Funció Directiva.

PUBLICACIONS DE LA FE CCOO PV

29/01/2019
increment salaris
 • DECRET LLEI 1/2019, de 18 de gener, del Consell, de modificació de la Llei 28/2018, de 28 de desembre, de pressupostos de la Generalitat per a l'exercici 2019.

Gràcies a l'actuació de CCOO en les taules de negociació de les administracions públiques (⚠on no estan presents altres sindicats de l'ensenyament), aconseguim una pujada salarial del 2,25% i un increment addicional a partir de juliol del 0,25%.

El material presentat té com a finalitat combatre les violències a través d'una educació igualitària, que servisca d'exemple i anime a l'alumnat, docents i famílies a realitzar una reflexió col·lectiva sobre què fer i com fer-ho.

Pel compliment del pacte PSEC

La FE CCOO PV insta a Educació a complir el Pacte sobre millora de les condicions de treball del personal Educador d'Educació Especial, Educador Infantil i Fisioterapeuta i exigeix la convocatòria immediata de la Comissió de seguiment.

monedas

 • Los incrementos sobre las retribuciones de los trabajadores y trabajadoras de la enseñanza concertada son consecuencia directa del acuerdo que CCOO firmó en marzo de 2018 en el ámbito de la Mesa General de Negociación de las Administraciones Públicas
 • En la Mesa General de Negociación de las Administraciones Públicas, no están presentes ni FSIE ni USO por falta de representatividad
 • Los diferentes acuerdos sobre analogía retributiva que CCOO ha ido suscribiendo permiten que se trasladen de manera automática al sector de la enseñanza privada concertada todos aquellos aumentos que se firman en el ámbito de la pública.

Acord PSEC

La FECCOOPV signa els acords sobre condicions laborals del personal educador d'Educació Especial, Educació Infantil i Fisioterapeutes

Acord infància i adolescència

 • Pujada acumulada entre el 9 i el 10,3% per als pròxims 3 anys, 2019,2020 i 2021.
 • CCOO protagoniste en la reivindicació de la millora de les condicions salarials.

Aquest acord trenca amb la congelació salarial de 7 anys i millora les condicions dels treballadors i treballadores amb menys poder adquisitiu

mans 2

 • Resolució de 15 de gener de 2019, de la Direcció General de Treball, per la qual es registra i publica l'Acta de l'acord relatiu a les taules salarials per als anys 2018, 2019, 2020 i 2021 del Conveni col·lectiu estatal del sector d'acció i intervenció social.

LES NOSTRES WEBS

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.