Candidatures feminitzades de FECCOOPV a les Juntes de personal docent no universitari d’Alacant, Castelló i València

  • Les tres candidatures estan encapçalades per dones així com la gran majoria dels llocs que asseguren l’elecció

El 4 de desembre el professorat valencià està cridat a les urnes per elegir a les organitzacions sindicals que vol que el representen davant la “patronal” de l’ensenyament públic, és a dir, davant la Conselleria d’Educació i qui la gestiona.

26/11/2018.
candidatures

candidatures

El nostre treball, el de la FE CCOO PV, està insertat dins del projecte comú de lluita per la cohesió social, per una ciutadania responsable i per un treball decent. I especialment per la defensa dels drets laborals i de la igualtat de les persones que hi treballen a l’ensenyament.

Des del sindicalisme de classe que representem, hem treballat per una escola igualitària i inclusiva, per revertir les retallades, per aconseguir estabilitat en les plantilles docents i per més ocupació de qualitat.

Les candidatures de la FECCOOPV estan encapçalades per una majoria de dones: 70% en Castelló i València i 50% en Alacant, per la qual cosa són representatives de la plantilla docent valenciana.

Durant l’elaboració i negociació del I Pla d’Igualtat de la Conselleria d’Educació hem aconseguit amb les nostres propostes:

- que es contemple la presència de dones en relació al percentatge que signifiquen en les plantilles.

- Posar de manifest la bretxa salarial que existeix, quan partíem de la visió de que cobrem igual homes i dones com a punt de partida, el nostre treball va posar de manifest que hi ha un 4,92% de bretxa

Aquest compromís feminista ens ha portat a elaborar les nostres candidatures amb el propòsit de reflectir el percentatge que signifiquen les dones en la plantilla.

TE Juny 2018: Conquerint Espais, Construint futur
TE Gener 2018: Rejovenir i feminitzar el sindicat
TE Desembre 2017:Acord per a la millora de l
TE Juny2017 NÚM 359: Drets educatius i laborals. Seguim avançant

TE ENSENYAMENT 2018 VALENCIÀ

Última entrada: 18 junio 2018 [Ver último número] [Ver colección completa]

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.