La FE CCOO PV aconsegueix el pagament de 6.000 € a una companya English helper

  La FE CCOO PV ha guanyat tots els judicis celebrats i està demanant l’execució de les sentències

  30/11/2018.
  Pagament English helpers

  Pagament English helpers

  La FE CCOO PV ha aconseguit el primer pagament de la diferència de sou reclamada per les persones English helpers contractades com a falsos becaris en 2012 i que van fer treball de mestre d’anglès.

  La FE CCOO PV ha guanyat tots els judicis celebrats fins ara i va demanar a Conselleria l’abonament dels endarreriments, com diuen les sentències, ja fermes. Donada la negativa de Conselleria el gabinet jurídic de CCOO PV ha demanat l’execució de la sentència i ja s’ha produït el primer pagament en la quantitat de 6.000 €.

  A aquest pagament seguirà la resta al personal en aquesta situació que va iniciar el procediment jurídic plantejat per la FE CCOO PV.

  La FE CCOO PV continua exigint al conseller que complisca el que va dir en Corts i reconega a les persones English helpers el seu treball a tots els efectes: antiguitat en borsa, antiguitat per a triennis, sexennis i mèrits, entre d’altres.

  TE Juny 2018: Conquerint Espais, Construint futur
  TE Gener 2018: Rejovenir i feminitzar el sindicat
  TE Desembre 2017:Acord per a la millora de l
  TE Juny2017 NÚM 359: Drets educatius i laborals. Seguim avançant

  TE ENSENYAMENT 2018 VALENCIÀ

  Última entrada: 18 junio 2018 [Ver último número] [Ver colección completa]

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.