La FE CCOO PV fa una crida a participar massivament en les eleccions sindicals

  • Cal que la participació en les eleccions sindicals siga ben nombrosa en defensa de l’escola pública i dels seus treballadors i treballadores.
  • La FE CCOO PV anima a votar com una forma de mobilitzar-se per la reversió de les retallades.

03/12/2018.
votacions ensenyament

votacions ensenyament

El 4 de desembre 57.000 docents participen en les eleccions sindicals a l’ensenyament públic valencià

La FE CCOO PV fa una crida a participar massivament en les eleccions. Cal enfortir lluita per la reversió de les retallades i els drets educatius.

Vora 57.000 docents valencians estan convocats aquest 4 de desembre a votar en unes 1500 meses electorals a la pràctica totalitat dels centres educatius públics valencians (col·legis, instituts de secundària, conservatoris, CEFIREs, EASD, ESAD, escoles de persones adultes, escoles oficials d’idiomes i altres centres). Del resultat de les urnes se constituiran les Juntes de Personal docents no universitàries de València, Alacant i Castelló A més, es voten els representants del PDI i del PAS de totes les universitats públiques valencianes.

La FE CCOO PV ha fet una campanya electoral centre a centre fent una proposta sindical amb tres eixos fonamentals: per la reversió de les retallades i la derogació de la LOMCE, en defensa de les ofertes d’ocupació pública per l’estabilitat laboral i educativa, i per estendre la igualtat real entre homes i dones en i des de l’educació.

El sindicalisme de classe de CCOO és el majoritari a nivell estatal en educació. En canvi, a l’ensenyament valencià el sindicalisme corporatiu és el majoritari tant en l’ensenyament públic com el privat. Però en les universitats públiques valencianes CCOO som la primera força sindical.

Cal que la participació en les eleccions sindicals siga ben nombrosa per a que l’administració es trobe amb interlocutors forts en defensa de l’escola pública i dels seus treballadors i treballadores. La FE CCOO PV anima a votar com una forma de mobilitzar-se per la reversió de les retallades.

TE Juny 2018: Conquerint Espais, Construint futur
TE Gener 2018: Rejovenir i feminitzar el sindicat
TE Desembre 2017:Acord per a la millora de l
TE Juny2017 NÚM 359: Drets educatius i laborals. Seguim avançant

TE ENSENYAMENT 2018 VALENCIÀ

Última entrada: 18 junio 2018 [Ver último número] [Ver colección completa]

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.