FECCOOPV engega un grup d’homes de la comunitat educativa: homes igualitaris Federació d’Ensenyament CCOO PV (hiFECCOOPV)

  • Reunió el 11 de Desembre a les 17h a la seu de CCOOPV a València
  • Primera trobada no mixta d’homes, dirigit per homes i per als homes de la comunitat educativa que vulguen desenvolupar també el seu activisme i sindicalisme en l’àmbit de la consecució de la igualtat entre homes i dones

05/12/2018.
homes igualitaris

homes igualitaris

Seguint el compromís adquirit per l’equip de la Federació d’Ensenyament de CCOO del País Valencià de promoure un sindicalisme participatiu i de base,  estem engegant un grup d’homes de la comunitat educativa:

Els homes igualitaris de la Federació d’Ensenyament CCOO PV (hiFECCOOPV)

Especialment dirigit per homes i per als homes de la comunitat educativa que vulguen desenvolupar també el seu activisme i sindicalisme en l’àmbit de la consecució de la igualtat entre homes i dones.

Et convidem a acudir a la primera trobada no mixta d’homes, que tindrà lloc el dimarts 11 de desembre a partir de les 18:00 h, en la seu de la Federació d’Ensenyament de CCOO PV, situada en la Plaça de Nàpols i Sicília, 5.

Tindrem convocatòries periòdiques, en diferents formats, i treballarem els objectius i projectes que l’espai considere, sempre dins de l’ampli pla d'acció de la Secretaria de Dona.

Pretenem que qualsevol home que desitge participar tinga el seu espai de desenvolupament personal, sindical i d’activisme.

També desitgem que les reunions siguen itinerants per tot el País Valencià, de manera que els interessats puguen acudir presencialment a alguna de les reunions mensuals. Organitzarem un calendari de reunions i llocs de realització que publicitarem.

Amb tot, i amb moltes ganes, us animem que us impliqueu en aquest il·lusionant projecte que pretén ser l’espai de debat, formació, reflexió i elaboració de propostes que la Secretaria de Dona i Polítiques LGTBI desenvoluparà com a resultat de la vostra participació i compromís per a construir un món igualitari.

Participa a CCOO, el teu sindicat.

TE Juny 2018: Conquerint Espais, Construint futur
TE Gener 2018: Rejovenir i feminitzar el sindicat
TE Desembre 2017:Acord per a la millora de l
TE Juny2017 NÚM 359: Drets educatius i laborals. Seguim avançant

TE ENSENYAMENT 2018 VALENCIÀ

Última entrada: 18 junio 2018 [Ver último número] [Ver colección completa]

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.