FECCOOPV en la protesta davant de Conselleria per l'IES del Cabanyal sense acabar des del 2007

  CCOO amb la protesta de la comunitat escolar

  12/12/2018.
  Concentració ies Cabanyal

  Concentració ies Cabanyal

  La FE CC OO PV dóna suport a la comunitat educativa de l’IES el Cabanyal:
  mares i pares del centre, la directiva, l’alumnat, el professorat i el personal no docent en les seues reivindicacions:

  1- L' entrega del centre es va produir amb moltes deficiències no resoltes des de 2007: no funciona el generador d'emergència, hi ha goteres, etc. Eixos defectes de construcció, que encara patixen foren i estan sent reparats amb recursos del centre que podrien ser emprats per a millorar la qualitat de l'ensenyament amb la compra de material fungible par als tallers, compra de llibres, projectors i molts altres materials o infraestructures necessàries.

  2-No hi ha prou aules polivalents per a treballar amb la qualitat exigible. I no tenen espai suficient on esbargir-se i esmorzar tranquil·lament.


  3- Denucien que el departament d’Educació Física és maltractat com una assignatura menor, sense gimnàs ni pistes en condicions. I que l'alumnat i professorat patix freqüents situacions de risc en el desenvolupament de les unitats didàctiques esportives.

  En resum, denucien que l'Administració ha incomplit sistemàticament tot els acords verbals de totes les nombroses reunions, amb els seus responsables. Ja no volen més paraules, volen fets, volen que els acaben el centre.

  TE Juny 2018: Conquerint Espais, Construint futur
  TE Gener 2018: Rejovenir i feminitzar el sindicat
  TE Desembre 2017:Acord per a la millora de l
  TE Juny2017 NÚM 359: Drets educatius i laborals. Seguim avançant

  TE ENSENYAMENT 2018 VALENCIÀ

  Última entrada: 18 junio 2018 [Ver último número] [Ver colección completa]

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.