La FECCOOPV denúncia insuficiència de recursos en l’EOI l’Alacantí

  La FECCOOPV vam participar ahir en la concentració de protesta per falta de recursos que pateix la nova Escola Oficial d'Idiomes

  21/12/2018.
  Concentració EOI Alacantí

  Concentració EOI Alacantí

  L’EOI l'Alacantí constituïda com a tal per al curs 2.018 - 2.019 va començar el curs amb moltes deficiències, algunes d'elles resoltes hui dia, com l'arribada de l'administrativa i el començament de les obres en l'antiga casa del conserge per a albergar els despatxos, departaments, consergeria, etc. que esperem que abans del començament de les classes al gener estiguen finalitzades pel bon funcionament del Centre.

  No obstant això, segueixen sense conserge i encara no se sap quan ho tindran, perquè en l'última convocatòria es va quedar sense cobrir aquesta plaça i no hi ha data per a la possible adjudicació. Mentrestant ha de ser l'equip directiu el que s'encarregue de les seues funcions.

  El professorat segueix amb la impossibilitat de deixar a les aules els ordinadors, per la qual cosa es veu obligat a recollir i retornar el material tots els dies. D'altra banda, els docents tampoc disposen ara com ara d'espai físic per a allotjar els departaments, la biblioteca o la secretaria. Tot això es tradueix en una major càrrega de treball per al professorat, en un empitjorament de les condicions laborals i per extensió en una pitjor qualitat educativa per la falta de mitjans.

  La FECCOOPV denúncia que en tot aquest temps no han pogut funcionar com a escola autònoma i continuen depenent de l’EOI d'Alacant en qüestions diàries, com a gestions administratives, petició de material o fotocòpies, afegint el problema de no tindre nomenat tot el professorat del centre.

  D'altra banda, les deficiències audiovisuals de les aules poden tindre uns efectes devastadors si es decideix que els exàmens de certificació es facen en aquestes condicions.

  El nostre sindicat lamenta que la creació d'una nova Escola Oficial d'Idiomes s'estiga veient entelada per falta de previsió i recursos adequats.

  TE Juny 2018: Conquerint Espais, Construint futur
  TE Gener 2018: Rejovenir i feminitzar el sindicat
  TE Desembre 2017:Acord per a la millora de l
  TE Juny2017 NÚM 359: Drets educatius i laborals. Seguim avançant

  TE ENSENYAMENT 2018 VALENCIÀ

  Última entrada: 18 junio 2018 [Ver último número] [Ver colección completa]

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.