Concentració convocada per FE CCOO PV davant de la patronal del sector d'Educació Infantil del primer cicle

  • CCOO realitza concentracions en tot l' Estat contra la precarietat laboral en el primer cicle d'Educació infantil
  • CCOO no tolera que l'educació en l'etapa més primerenca deixa de ser una prioritat per a convertir-se en un negoci preocupat únicament per la rendibilitat econòmica.

Cridà també a les famílies: sumem de manera activa en la dignificació d'un primer cicle educatiu de qualitat que constitueix la base inicial de l'aprenentatge dels xiquets i les xiquetes de la nostra societat, clau per a un sistema educatiu de qualitat en igualtat.

11/02/2019.
concentracio valencia infantil

concentracio valencia infantil

En defensa d’unes condicions laborals dignes, FE CCOO PV convocà concentració el 26 de febrer a les 18 h. contra la precarietat laboral en el primer cicle d'Educació Infantil

La Federació d'Ensenyament inicià una campanya de mobilitzacions davant l'actitud immobilista de les patronals del sector i la falta de resposta a les propostes plantejades per treballadors i treballadores, i insta a les famílies a sumar-se en la dignificació del treball d'aquest col·lectiu.

Després d'anys d'ajustos, congelacions salarials i pèrdues de poder adquisitiu, i després de quasi dos anys negociant el conveni col·lectiu del sector sense pràcticament avanços, les organitzacions patronals han d'iniciar un procés negociador real que aborde les necessitats de milers de persones ocupades en el sector i permeta dignificar les seues retribucions i les seues condicions de treball.

CCOO ha traslladat a la Mesa Negociadora propostes de millora de les condicions laborals i la recuperació del poder adquisitiu.

Les nostres demandes no han tingut resposta i, de manera sistemàtica, s'han negat i rebutjat tots els nostres plantejaments.

La pretensió patronal de fixar la retribució de les persones educadores infantils entorn dels 900 euros mensuals, o que els mestres i les mestres augmenten la seua jornada laboral, és indignant, vergonyosa i mostra el seu absolut menyspreu a l'encomiable labor d'aquests col·lectius.

L'educació en l'etapa més primerenca deixa de ser una prioritat per a convertir-se en un negoci preocupat únicament per la rendibilitat econòmica.

Les treballadores i els treballadors del sector, després d'anys de sacrificis, no poden continuar sostenint sobre la seua esquena els costos d'una crisi que no van generar, mentre que les patronals, amb la seua actitud immobilista en la Mesa Negociadora, semblen voler perpetuar la situació.

És el moment de realitzar una aposta pel sector, que passa inexcusablement pel reconeixement de la labor desenvolupada pels treballadores i les treballadores que el sostenen i per la millora de les seues condicions de treball.

Davant aquest escenari de paràlisi, CCOO convoca concentracions a tot l'Estat entre el 23 i el 26 de febrer en defensa d'unes condicions laborals dignes del segle XXI, i fa una crida perquè les famílies se sumen de manera activa en la dignificació d'un primer cicle educatiu de qualitat que constitueix la base inicial de l'aprenentatge dels xiquets i les xiquetes de la nostra societat, clau per a un sistema educatiu de qualitat en igualtat.

TE Juny 2018: Conquerint Espais, Construint futur
TE Gener 2018: Rejovenir i feminitzar el sindicat
TE Desembre 2017:Acord per a la millora de l
TE Juny2017 NÚM 359: Drets educatius i laborals. Seguim avançant

TE ENSENYAMENT 2018 VALENCIÀ

Última entrada: 18 junio 2018 [Ver último número] [Ver colección completa]

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.