FE CCOO PV es reunix amb Esquerra Unida a Alacant per analitzar la situació dels centres i serveis d' atenció a la infància

  11/02/2019.
  reunio eu

  reunio eu

  FE CCOO PV I ESQUERRA UNIDA S’HAN REUNIT AVUI A ALACANT PER ANALITZAR LA SITUACIÓ DELS CENTRES I SERVEIS D’ATENCIÓ A LA INFÀNCIA.

  Han destacat els importants avanços que ha realitzat l'actual govern valencià quant a ràtios i sol·liciten el pagament delegat com a eina necessària per a superar els problemes de retard en els pagaments.

  Coincideixen que els centres de protecció i socioeducatius han de ser prioritaris en el finançament per part de la Conselleria d'Hisenda i que treballaran per la solució del problema amb els partits del canvi en el moment d’entrar en Les Corts en les pròximes eleccions.

  Treballadores i treballadors, així com, delegades i delegats de FE CCOO PV dels centres als quals se'ls deuen nòmines han expressat la impotència i inseguretat que genera la recurrent situació de retards en el cobrament.

  A la reunió han assistit la candidata autonòmica per Alacant, Estefania Blanes, Alba Quesada, candidata eurodiputada i Dani Simón, candidat a les municipals: per la FE CCOO PV, Toni Jiménez Galván, Jorge Alzamora i Fernando Gómez; a més, de tres delegades i una treballadora.

  Totes i tots ens hem compromés per una millora en la qualitat de l’atenció i per buscar la solució definitiva negociada amb els altres partits progressistes, i demanar major rapidesa en el pagament.

  A la reunió no ha pogut vindre Rosa Pérez Garijo, candidata autonòmica número 1, per malaltia.

  TE Juny 2018: Conquerint Espais, Construint futur
  TE Gener 2018: Rejovenir i feminitzar el sindicat
  TE Desembre 2017:Acord per a la millora de l
  TE Juny2017 NÚM 359: Drets educatius i laborals. Seguim avançant

  TE ENSENYAMENT 2018 VALENCIÀ

  Última entrada: 18 junio 2018 [Ver último número] [Ver colección completa]

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.