Som i serem paraules

  • La FE CCOO PV present en les Trobades de: Castelló, Nules, Quartell, València ciutat, Aldaia, Sant Joan, Xixona (totes aquestes amb estand), i també en Massamagrell i Carlet.
  • La Trobada fóu dissabte 4 de Maig, a Tavernes de la Valldigna i a la Romana dels Valls del Vinalopó

02/04/2019.
Toni en la Trobada pel Valencia en Tavernes

Toni en la Trobada pel Valencia en Tavernes

Del manifest de les Trobades cal destacar la defensa del model educatiu “basat en l’ensenyament en valencià, que ha demostrat ser un model d’èxit,perquè, després de més de 30 anys d’aplicació de la Llei d’Ús i Ensenyament en Valencià de 1983, generacions d’alumnes han aconseguit un nivell òptim de competència lingüística, tant en castellà i com en valencià, i han tingut un rendiment curricular exemplar. Els bons resultats d’aquesta experiència educativa han constituït l’espenta d’eixida de l’actual llei de plurilingüisme, la qual, interpretant l’elecció dels consells escolars, assenyala un increment global dels programes vehiculats en valencià del 30% al 52%, amb la incorporació d’una llengua estrangera”.

TE Juny 2018: Conquerint Espais, Construint futur
TE Gener 2018: Rejovenir i feminitzar el sindicat
TE Desembre 2017:Acord per a la millora de l
TE Juny2017 NÚM 359: Drets educatius i laborals. Seguim avançant

TE ENSENYAMENT 2018 VALENCIÀ

Última entrada: 18 junio 2018 [Ver último número] [Ver colección completa]

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.