Federació Ensenyament CCOO-PV | 4 de junio de 2020

La Conselleria d’Hisenda abonarà els pagaments als centres de menors

  • Demà o despús-demà començaran amb 4.755.000 €
  • La tramitació exprés i arribar al pagament del 100% del deute en el termini d’un mes.

Des de la FE CCOO PV esperem que els compromisos siguen acomplits, que els treballadors i les treballadores cobren les seues nòmines en el termini més breu possible i que s'establisquen mecanismes àgils per donar eixida a situacions alienes a les voluntats de totes les parts implicades.

08/04/2019.
pagament  sector menors tutelats

pagament sector menors tutelats

Avui la FE CCOO PV ha aconseguit compromisos pel pagament després de la reunió amb representants de les conselleries d’Hisenda, Igualtat i Polítiques Inclusives i l’IVF. Com a resultat de la reunió, informem:

De seguida (demà o despús-demà) es pagarà 4.755.000 € a entitats de gestió privada que gestionen serveis públics (Terciaris Caputxins, TRAMA, Diagrama, Fundació Amigó, Fundació Antonio Moreno, Castell, Nova Infància...).

Tanmateix, encara resten nou expedients pendents. Hi ha ja un expedient aprovat pel ple del Consell. El pròxim dia 12 es proposaran cinc expedients més per a la seua aprovació (així es troben els centres valencians més antics com Natzaret, Sant Josep Obrer, Castell...). En total, tots aquests expedients sumen al voltant de 9.000.000 € que ja estan consignats. Els tres expedients restants queden a l'espera de tramitació urgent de la pròxima sessió del Consell.

Amb aquesta ordre de pagaments, s’aconseguiria cobrar vora el 75% del deute actual de la Generalitat Valenciana als centres de menors. Això implica l’abonament de les nòmines fins a gener de 2019 inclòs.

Quant a les nòmines de febrer i març, hi ha un compromís exprés per a accelerar la tramitació i arribar al pagament del 100% del deute en el termini d’un mes.

En aquesta negociació, amb la Conselleria d’Hisenda i la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, s’ha aconseguit portar a bon port el 75% de les quantitats endeutades a curt termini.

Sembla que anem per bon camí, però encara tenim qüestions importants i prioritàries ajornades, com arribar al 100% del pagament en nòmines total dels deutes cap a la meitat de maig, i l’inici del concert social que possibilite una millor línia de finançament i pagament puntual efectiu amb línies de crèdit suaus de l’Institut Valencià de Finances (IVF) -com així s’ha compromés el seu director en la nostra reunió d'avui.

A proposta de la FE CCOO PV, hem instat la convocatòria d’una reunió de coordinació entre els caps de gabinet de les dues conselleries (Hisenda-CIPI) per a concretar mecanismes àgils que no perjudiquen els treballadors i les treballadores dels serveis tan essencials per al desenvolupament del benestar de les persones, com són el sector de menors tutelats.

Des de la FE CCOO PV esperem que els compromisos siguen complits, que els treballadors i treballadores cobren les seues nòmines en el termini més breu possible i que s’establisquen mecanismes àgils per donar eixida a situacions alienes a les voluntats de totes les parts implicades.

TE Juny 2018: Conquerint Espais, Construint futur
TE Gener 2018: Rejovenir i feminitzar el sindicat
TE Desembre 2017:Acord per a la millora de l
TE Juny2017 NÚM 359: Drets educatius i laborals. Seguim avançant

TE ENSENYAMENT 2018 VALENCIÀ

Última entrada: 18 junio 2018 [Ver último número] [Ver colección completa]

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.