CCOO signa parcialment les tables salarials 2019 del VII Conveni Col.lectiu Autonòmic de centres i serveis d’atenció a persones amb diversitat funcional

  25/04/2019.

  CCOO signa les tables salarials dels Centres Especial d’Ocupació i la tabla de Programes del VII Conveni Col.lectiu Autonòmic de centres i serveis d’atenció a persones amb diversitat funcional.

  L’increment salarial és especialment significatiu i relevant en la taula dels centres especials d’ocupació, on el salari base del personal operari amb suport és directament de  900€, sense cap possibilitat d’absorció dels complements salarials. Per a la resta de categories l’increment és lineal.

  Aquelles categories sota els 900€, cobrarán un mínim del SMI de gener a abril.

  La data d’efectes és l’1 de Maig.

  La tabla de programes té un increment lineal de 1,75 % amb relació a les tables salarials de 2017, per la congelació salarial de 2018.

  Esta pujada tindrá caràcter retroactiu des de l’1 de gener de 2019.

  Amb la tabla general i la tabla dels col.legis d’educació especial, estem en plena negociació amb la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, així com pendent se troba la recuperació de l’homologación salarial aconseguida en 2008 i els mòduls del personal complementari en la tabla dels col.legis que enguany encara no s’han publicat al DOGV.

  Les millores salarials aconseguides per FE CCOO PV negociant amb les dues patronals ajuden a dignificar el treball de les treballadores i treballadors del sector.

  TE Juny 2018: Conquerint Espais, Construint futur
  TE Gener 2018: Rejovenir i feminitzar el sindicat
  TE Desembre 2017:Acord per a la millora de l
  TE Juny2017 NÚM 359: Drets educatius i laborals. Seguim avançant

  TE ENSENYAMENT 2018 VALENCIÀ

  Última entrada: 18 junio 2018 [Ver último número] [Ver colección completa]

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.