Federació Ensenyament CCOO-PV | 7 de diciembre de 2019

Campanya 18 i 23

FE CCOO PV signa l'Acord de titulacions per a borses

  Acord que estableix les condicions per a impartir les àrees o matèries curriculars, atribuïdes a cada especialitat, que haurà de complir el personal funcionari interí docent que forma part de les borses de treball.

  17/07/2019.
  Signatura acord titulacions borses

  Signatura acord titulacions borses

  Amb aquest acord s'aconsegueix donar continuitat al personal interí pertanyent a les borses de treball constituides d'acord amb la normativa vigent quan es constituiren per impartir docència a l'especialitat corresponent dels cossos docents d'Ensenyament Secundari, de Professorat Tècnic de Formació Professional i d'Ensenyaments de Règim Especial als quals fa referència la Llei Orgànica 2/2006 del 3 de maig d'Educació.

  Aquest acord definieix les condicions a complir aquest funcionariat interí per impartir l'especialitat de la borsa de treball a la qual està inscrit.

  Teniu adjunt el document de l'acord.

   

  Documentación asociada
  Documentación asociada
  TE Juny 2018: Conquerint Espais, Construint futur
  TE Gener 2018: Rejovenir i feminitzar el sindicat
  TE Desembre 2017:Acord per a la millora de l
  TE Juny2017 NÚM 359: Drets educatius i laborals. Seguim avançant

  TE ENSENYAMENT 2018 VALENCIÀ

  Última entrada: 18 junio 2018 [Ver último número] [Ver colección completa]

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.