Federació Ensenyament CCOO-PV | 11 de agosto de 2020

Adjudicacions Agost 2020

Preparació d'unitats i programacions didàctiques a secundària - [Cursos d'oposicions - segona prova]

  Homologats per Conselleria d'educació. Requisit afiliació

  02/09/2019.
  Cursos d'oposicions - Preparació de la segona prova

  Cursos d'oposicions - Preparació de la segona prova

   PREINSCRIPCIÓ --> ací

  CONSULTA LA PROGRAMACIÓ --> ACÍ


   L'objectiu d'aquests cursos és preparar aquesta prova de l'oposició i que té per objecte la comprovació de l'aptitud pedagògica de la persona aspirant i el seu domini de les tècniques necessàries per a l'exercici docent i consisteix en la presentació d'una programació didàctica i en l'elaboració i exposició oral d'una unitat didàctica.

  Per a facilitar l'assistència de totes les persones interessada es desenvoluparan preferentment els dissabtes al matí. El límit d'assistents per grup és de 30.

  El curs sols es posarà en marxa si hi ha un nombre mínim de persones que formalitzen la inscripció final, abonen l'import del curs i si escau, s'afilien.

  Com aquest formulari tan sols és una preinscripció de moment no has d'abonar cap import.

  Per favor, en emplenar el formulari indica a la província on prefereixes fer el curs. Si a la província que tries confirmen la inscripció en el curs prou nombre de persones l'activitat formativa es posarà en marxa en aqueixa província (La localitat concreta encara aquesta per determinar). Tingues en compte que el curs Específic per a Conservatoris Professionals de música és on - line.

  Aquesta activitat formativa està homologada per la Conselleria d'Educació a les persones que es troben en els supòsits següents:

  a) El personal docent i el personal tècnic educatiu amb destinació en centres educatius no universitaris de la Comunitat Valenciana en els quals s'impartisquen els ensenyaments regulats per la Llei Orgànica d'Educació.
  b) Personal docent i personal tècnic educatiu amb destinació en centres no universitaris des dels quals es presten serveis tècnics de suport educatiu als centres indicats en l'apartat anterior.
  c) Personal que haja finalitzat els graus i màster que condueixen a l'obtenció de la titulació docent, sempre que es troben inscrits en alguna de les borses de personal docent de la Conselleria d'Educació, Formació i Ocupació i aquest personal no supose més del 50% de participació en l'activitat. (ORDRE 65/2012, de 26 d'octubre, de la Conselleria d'Educació, Formació i Ocupació, que estableix el model de formació permanent del professorat i el disseny, reconeixement i registre de les activitats formatives.)

  El curs puntuarà per a les oposicions sempre que el Servei de Formació del Professorat emeta la corresponent diligència a temps suficient perquè entre en el termini marcat per la Convocatòria d'oposicions.

  TE Juny 2018: Conquerint Espais, Construint futur
  TE Gener 2018: Rejovenir i feminitzar el sindicat
  TE Desembre 2017:Acord per a la millora de l
  TE Juny2017 NÚM 359: Drets educatius i laborals. Seguim avançant

  TE ENSENYAMENT 2018 VALENCIÀ

  Última entrada: 18 junio 2018 [Ver último número] [Ver colección completa]

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.