Federació Ensenyament CCOO-PV | 11 de agosto de 2020

Adjudicacions Agost 2020

Cursos Formació per al Personal de Suport Educatiu / Professorat

  Homologats per Conselleria d'educació. Descomptes a l'afiliació

  02/09/2019.
  oferta cursos pse

  oferta cursos pse

  PREINSCRIPCIÓ --> ací

   PROGRAMACIÓ del cursos  --> ací 

   

  Si vols preinscriure't en més d'un curs, hauràs d'emplenar un altre formulari.

  Els distints cursos sols es posaran en marxa si hi ha un nombre mínim de persones que formalitzen la inscripció final, abonen l'import del curs i si escau, s'afilien.

  Com aquest formulari tan sols és una preinscripció de moment no has d'abonar cap import.

  Per favor, en emplenar el formulari, indica la província on prefereixes fer el curs. Si a la província que tries confirmen la inscripció en el curs prou nombre de persones, l'activitat formativa es posarà en marxa en aqueixa província (la localitat concreta encara està per determinar).

  Aquesta activitat formativa està homologada per la Conselleria d'Educació a les persones que es troben en els supòsits següents:

  a) El personal docent i el personal tècnic educatiu amb destinació en centres educatius no universitaris de la Comunitat Valenciana en els quals s'impartisquen els ensenyaments regulats per la Llei Orgànica d'Educació.

  b) Personal docent i personal tècnic educatiu amb destinació en centres no universitaris des dels quals es presten serveis tècnics de suport educatiu als centres indicats en l'apartat anterior.

  c) Personal que haja finalitzat els graus i màster que condueixen a l'obtenció de la titulació docent, sempre que es troben inscrits en alguna de les borses de personal docent de la Conselleria d'Educació, Formació i Ocupació i aquest personal no supose més del 50% de participació en l'activitat.

  (ORDRE 65/2012, de 26 d'octubre, de la Conselleria d'Educació, Formació i Ocupació, que estableix el model de formació permanent del professorat i el disseny, reconeixement i registre de les activitats formatives)

  Enlaces relacionados
  Enlaces relacionados
  TE Juny 2018: Conquerint Espais, Construint futur
  TE Gener 2018: Rejovenir i feminitzar el sindicat
  TE Desembre 2017:Acord per a la millora de l
  TE Juny2017 NÚM 359: Drets educatius i laborals. Seguim avançant

  TE ENSENYAMENT 2018 VALENCIÀ

  Última entrada: 18 junio 2018 [Ver último número] [Ver colección completa]

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.