Federació Ensenyament CCOO-PV | 27 de septiembre de 2020

Últimes Places Curs "Curs Competències docents en Geografia i Història" a València

  10/12/2019.
  últimes places "curs competències docents en Geografia i Història"

  últimes places "curs competències docents en Geografia i Història"

  Des de la Federació d'Ensenyament de CCOO del País Valencià, posem en marxa el curs anomenat "Competències docents en Geografia i Història " a València, l'objectiu del qual és preparar la primera prova (Part B) de les oposicions de secundària, és a dir, la prova pràctica.

  Aquesta acció formativa té 60 hores presencials. Les dates previstes per a la realització de les classes presencials són:

  Gener: 27 i 29

  Febrer: 3, 5, 10, 12, 17, 19, 24 i 26

  Març: 2, 4, 9, 11 i 23

  Horari 16:30 a 20:30 h.

  Lloc: Sala de premsa, 3er pis. Plaça Nàpols i Sicília, 5. València.

  El preu d'aquesta activitat és de 180 € per a les persones afiliades. Aquelles persones que no sent afiliades a CCOO vulguen seguir el curs i s'afilien per un període mínim de 6 mesos hauran d'abonar els 180 € del cost del curs. Si no eres afiliat o afiliada el cost del curs és de 290 euros.

  La matrícula finalitza el dia 17 de gener de 2020.

  Instruccions per a la MATRÍCULA. Per favor llig-les atentament i, si et sorgeix algun dubte, escriu un correu a formaciofeccoopv@pv.ccoo.es

  1. Emplenar el formulari d'inscripció que trobaràs en l'enllaç següent:

  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfW-h6TbCdGUnSH4TPavZnlVnBgjkInkVLZd0JvgdRrCwL6TA/viewform

  Nota: si has pogut emplenar l'enllaç, és perquè encara queden places. El formulari està limitat a 30 respostes (màxim de persones per grup). En el moment en el qual s'aconseguisca aquest màxim, el formulari ja no admetrà més respostes i apareixerà aquest text:

  Ja s'han inscrit en aquest curs el màxim de persones i, per tant, l'activitat està completa.

  Per a romandre en la llista d'espera, escriu a formaciofeccoopv@pv.ccoo.es i indica el teu DNI, nom, i telèfon de contacte."

  2.- Abonament de l'import del curs i afiliació a la FE CCOO PV si no eres ja afiliat o afiliada a CCOO:

  A.-Persones afiliades a CCOO:  Una vegada t'has inscrit has d'abonar el curs mitjançant transferència bancària seguint aquestes indicacions:

  Número de compte: ES33 2100 4459 5902 0018 8170

  Banc: CaixaBank

  Beneficiari: FE CCOO PV

  Concepte transferència: CurGeoHis - DNI – Nom

  Import: 180 €

  Una vegada realitzada la transferència has d'enviar un correu i adjuntar el justificant de transferència a:

  cfons@pv.ccoo.es i a formaciofeccoopv@pv.ccoo.es

  Assumpte: " CurGeoHis - DNI – Nom"

  B.- Persones no afiliades:

  1.- Fer el pagament del curs, seguint les instruccions anteriors.

  2.- Procedir a l'afiliació o no (segons cada cas).

  Recorda que si no vols afiliar-te l'import del curs, és de 290 € i per tant la transferència que hauràs de fer és de 290€.

  Si vols afiliar-te i efectuar el pagament d'un semestre d'afiliació: has d'emplenar la fitxa d'afiliació i signar-la en els dos llocs establits als efectes i enviar-la als correus electrònics següents: jmgarcia@pv.ccoo.es i formaciofeccoopv@pv.ccoo.es juntament amb una còpia de les dues cares del DNI.

  Pots descarregar-la en l'enllaç següent:

  http://www2.pv.ccoo.es/ensenyament/te/loc/FICHAAFILIACIO.pdf

  Tria l'opció de pagament semestral i signa en els dos llocs corresponents.

  A la segona pàgina del document pdf de la fitxa d'afiliació trobaràs les quotes vigents. Per a qualsevol dubte pots escriure a José Manuel Garcia (responsable d'afiliació): jmgarcia@pv.ccoo.es

  Aquesta activitat formativa està homologada per la Conselleria d'Educació amb un total de 60 hores, a les persones que es troben en els supòsits següents:

  a) El personal docent i el personal tècnic educatiu amb destinació en centres educatius no universitaris de la Comunitat Valenciana en els quals s'impartisquen els ensenyaments regulats per la Llei Orgànica d'Educació.

  b) Personal docent i personal tècnic educatiu amb destinació en centres no universitaris des dels quals es presten serveis tècnics de suport educatiu als centres indicats en l'apartat anterior.

  c) Personal que haja finalitzat els graus i màster que condueixen a l'obtenció de la titulació docent, sempre que es troben inscrits en alguna de les borses de personal docent de la Conselleria d'Educació, Formació i Ocupació i aquest personal no represente més del 50% de participació en l'activitat. (ORDRE 65/2012, de 26 d'octubre, de la Conselleria d'Educació, Formació i Ocupació, que estableix el model de formació permanent del professorat i el disseny, reconeixement i registre de les activitats formatives.)

  El curs puntuarà per a les oposicions sempre que el Servei de Formació del Professorat emeta la corresponent diligència a temps suficient perquè entre en el termini marcat per la convocatòria d'oposicions.

  TE Juny 2018: Conquerint Espais, Construint futur
  TE Gener 2018: Rejovenir i feminitzar el sindicat
  TE Desembre 2017:Acord per a la millora de l
  TE Juny2017 NÚM 359: Drets educatius i laborals. Seguim avançant

  TE ENSENYAMENT 2018 VALENCIÀ

  Última entrada: 18 junio 2018 [Ver último número] [Ver colección completa]

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.