Federació Ensenyament CCOO-PV | 27 de septiembre de 2020

CCOOPV demana l’informe d’Hisenda que bloqueja la signatura del conveni d’universitats

  CCOOPV ha sol•licitat en la reunió de portaveus de la Mesa General l’informe d’Hisenda que bloqueja la signatura del conveni d’universitats valencianes

  10/01/2020.
  Cartell Conveni Universitats JA!

  Cartell Conveni Universitats JA!

  En el mati del 10 de gener s’ha produït la reunió de la mesa general de negociació de l’àrea pública amb la Generalitat Valenciana. Un dels temes més rellevants per als treballadors i treballadores de l’ensenyament del País Valencià és el retard en la signatura del conveni d’universitats.

  Cal recordar que després de 9 mesos de la signatura del preacord, el treballadors i treballadores de les universitats valencianes encara esperen la signatura definitiva. La FE COOPV ha demanat informació sobre les causes de l’obstacle per a la firma del Conveni laboral. Si existeix un informe d’Hisenda que obstaculitze la firma, sol•licitem que s’ens faça entrega.

  Durant el mes de desembre es van produir mobilitzacions com a conseqüència del retard de la signatura, i l’escenari a hores d’ara és de bloqueig del conveni de millores laborals

  TE Juny 2018: Conquerint Espais, Construint futur
  TE Gener 2018: Rejovenir i feminitzar el sindicat
  TE Desembre 2017:Acord per a la millora de l
  TE Juny2017 NÚM 359: Drets educatius i laborals. Seguim avançant

  TE ENSENYAMENT 2018 VALENCIÀ

  Última entrada: 18 junio 2018 [Ver último número] [Ver colección completa]

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.