Federació Ensenyament CCOO-PV | 27 de septiembre de 2020

La FECCOOPV exigeix de nou la dotació d’EPI’s i que els tests ràpids arriben ja als centres sociosanitaris del sector de diversitat funcional i salut mental

  És necessari que la Conselleria de Sanitat Universal en coordinació amb la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives remeta de manera urgent els EPI’s i tests ràpids per als centres que atenen persones amb diversitat funcional i salut mental, ja siga de l'àmbit públic o privat.

  24/03/2020.
  Resistència front al coronavirus

  Resistència front al coronavirus

  Fins al moment s'han rebut exclusivament solucions hidroalcohòliques, però falta que de manera urgent es proporcionen totes les mesures preventives i d'intervenció amb les persones usuàries que han de realitzar els professionals en aquests dies on ja comencen a produir-se alguns casos de possible contagi de COVID19. Cal recordar que moltes les persones usuàries d'aquests centres residencials o habitatges tutelats tenen problemes greus de salut, ja siga per característiques de la seua discapacitat o per edat.

  Ara sí que els professionals necessiten de manera urgent màscares, guants, més solucions hidroalcohòliques i tots els altres elements necessaris (EPI’s) per a atendre les persones usuàries dels centres que estiguen en situació d'aïllament per patir COVID19.

  Des de FECCOOPV, reiterem la necessitat que es realitzen tests ràpids, tant a la plantilla de professionals de cadascun dels centres com a les persones residents. És fonamental l'aplicació d'aquests tests, les remeses dels quals estan arribant en aquests moments. L'administració competent no pot oblidar-se de les persones amb discapacitat o salut mental i dels seus treballadors i treballadores, que estan en aquests moments en residències i habitatges tutelats amb condicions en molts casos molt difícils per a poder complir totes les instruccions per falta de recursos.

  TE Juny 2018: Conquerint Espais, Construint futur
  TE Gener 2018: Rejovenir i feminitzar el sindicat
  TE Desembre 2017:Acord per a la millora de l
  TE Juny2017 NÚM 359: Drets educatius i laborals. Seguim avançant

  TE ENSENYAMENT 2018 VALENCIÀ

  Última entrada: 18 junio 2018 [Ver último número] [Ver colección completa]

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.