Federació Ensenyament CCOO-PV | 27 de septiembre de 2020

La FE CCOO PV demana a la Consellera d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital regulació dels drets laborals del teletreball

  En la reunió mantinguda amb ella hem manifestat la nostra preocupació per les transferències econòmiques a les universitats

  23/05/2020.
  Centres Tancats

  Centres Tancats

  Dimecres 20 de maig la FECCOOPV i la Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital hem mantingut una reunió per tal de traslladar preguntes, dubtes i preocupacions que la crisi del coronavirus està generant.

  Hem traslladat la preocupació davant l’endarreriment en les transferències comunes a les universitats (en el mes de març solament hi havia hagut transferència a la UV i en abril a la UV i un 25% a la UA).

  La Consellera ens informa que a partir de març i després de tindre coneixement de la situació, van demanar a totes les universitats que actualitzaren les seues dades econòmiques en la web de transparència. S’han anat solucionant els problemes puntualment atesa la situació derivada de l’estat d’alarma.

  Per part del sindicat hem insistit en la nostra preocupació. Ens mantindrem vigilants.

  A més, també hem manifestat a la Consellera i a la Secretària Autonòmica d’Universitat la necessitat de regulació dels drets laborals del teletreball. En aquesta regulació les universitats no haurien de quedar fora. Ens preocupa i ens ocupa este tema, hi estem treballant tant a nivell estatal com a nivell autonòmic.

  Respecte a l’Esborrany del Decret d’Ordenació dels Ensenyaments del Sistema Universitari Espanyol, coincidim que no era el moment més adient per a llançar-lo. L’ampliació de terminis per a presentar esmenes ha estat ben rebuda.

  Per últim, hem manifestat també la nostra preocupació sobre les dificultats que poden significar per a moltes famílies d’alumnat universitari les despeses de matrícula. Esperem una regulació que comporte beneficis reals a les economies familiars més desfavorides.

  TE Juny 2018: Conquerint Espais, Construint futur
  TE Gener 2018: Rejovenir i feminitzar el sindicat
  TE Desembre 2017:Acord per a la millora de l
  TE Juny2017 NÚM 359: Drets educatius i laborals. Seguim avançant

  TE ENSENYAMENT 2018 VALENCIÀ

  Última entrada: 18 junio 2018 [Ver último número] [Ver colección completa]

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.