Federació Ensenyament CCOO-PV | 27 de septiembre de 2020

Qüestionari als centres per conèixer les mesures de reforç de seguretat educativa front el Covid-19

  El sindicat ens adrecem, com cada any, als centres educatius valencians per conèixer de primera mà les condicions amb les quals inicien el nou curs

  09/09/2020.
  COVID19 Universitats

  COVID19 Universitats

  L’inici del nou curs escolar sempre suposa un repte. El professorat prepara amb esforç i il·lusió el centre per poder oferir el millor ensenyament al seu alumnat. Però a banda de l’estrès que pot comportar el volum de treball i l’adaptació a les noves situacions, la seua organització sempre dependrà molt de les condicions i recursos amb els quals es disposa al centre, tant materials com de personal, infraestructures i d’instruccions.

  El present curs, afectat per les mesures sanitàries i de seguretat generades per la pandèmia, és sense cap dubte el més complicat en dècades. L’esforç que l’alumnat, famílies, professorat i administració estan fent no té precedents per fer possible que el nostre alumnat mantinga preservat el seu dret a l’educació.

  En aquest sentit, és fonamental que els centres educatius estiguen ben preparats i amb els recursos necessaris quant a diferents aspectes com de personal, espais, EPIs, neteja, plans de contingència o adaptacions dels menjadors escolars.

  Com cada any, la FE CCOO PV fem una consulta a tots els centres educatius públics per tal de conèixer de primera mà les seues necessitats, carències i propostes de millora de la situació.

  Amb aquest formulari, ajustat a les necessitats derivades per la situació sanitària, el sindicat pot obtenir una radiografia rigorosa de la situació als centres valencians, per poder contrastar-la amb les mesures treballades i negociades entre sindicats i administració i per continuar així fent propostes que ajuden a resoldre les necessitats dels centres.

  QÜESTIONARI

  Enlaces relacionados
  Enlaces relacionados
  TE Juny 2018: Conquerint Espais, Construint futur
  TE Gener 2018: Rejovenir i feminitzar el sindicat
  TE Desembre 2017:Acord per a la millora de l
  TE Juny2017 NÚM 359: Drets educatius i laborals. Seguim avançant

  TE ENSENYAMENT 2018 VALENCIÀ

  Última entrada: 18 junio 2018 [Ver último número] [Ver colección completa]

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.