Federació d'Educació de CCOO PV | 12 de juliol 2024.

La FECCOOPV signa la revisió de les taules salarials dels Centres Especials d’Ocupació i de Programes del Conveni Col·lectiu de Centres, Entitats i Serveis d’Atenció a persones amb discapacitat

  28/02/2023.
  Taules salarials CEO 2023

  Taules salarials CEO 2023

  Per a les taules dels Centres Especials d'Ocupació, i aprofitant la signatura en l'àmbit estatal de CCOO que ha incrementat l'SMI en un 8% i amb la cobertura de l’article 120 del nostre Conveni, s’ha augmentat el mateix per a les categories d’Operari/a de 2a i Operari/a de 1a.

  Així mateix la FECCOOPV hem aconseguit que també s’apliquen els augments a la resta de categories professional les quals van des del 8%, al 4% i el 3%. A més cal assenyalar que els augments no són només al Salari Base, sinó que també s’incrementen els plusos d’antiguitat i festivitat.

  A les taules salarials de programes l’augment ha estat més modest, donat que a data 31 de desembre de 2022, va haver una pujada de l’1%. Des de la FECCOOPV insistint molt en una nova negociació, sabent que l’augment no era suficient, ‘ha aconseguit una pujada del 4% per a totes les categories professionals i un percentatge un poc més elevat per als nivells salarials inferiors. En definitiva des de l’1 de gener de 2023 les persones treballadores a les quals apliquen aquestes taules, veuran un augment salarial del 5%.

  Recordar a totes i tots, que aquests avanços es produeixen pel recolzament al sindicat tant en l'àmbit de les Eleccions Sindicals a les empreses com pel compromís dels afiliats-des que, amb les seues quotes, ajuden a construir la solidaritat entre el sector i amb la resta de sectors.

  Pica ací per a obrir les Taules Salarials dels Centres Especials d'Ocupació 2023

  Pica ací per obrir les Taules Salarials de Programes 2023

  TE Gener 2018: Rejovenir i feminitzar el sindicat
  TE Desembre 2017:Acord per a la millora de l
  TE Juny2017 NÚM 359: Drets educatius i laborals. Seguim avançant
  TE Novembre 2016 NÚM 358: Mobilització per derogar la LOMCE, participació per enfortir el sindicat

  TE ENSENYAMENT 2018 VALENCIÀ

  Última entrada: 20 febrero 2018 [Veure últim número] [Veure col?lecció completa]