CCOO manifesta el rebuig més contundent a la violència contra les dones

  La FE CCOO PV participa en les manifestacions del 25N, Dia Internacional contra la Violència cap a les Dones, per mostrar una volta més la nostra denúncia i repulsa contra les violències masclistes

  21/11/2018.
  Manifestació 25N

  Manifestació 25N

  Aquest 25N, Dia Internacional contra la Violència cap a les Dones, la FE CCOO PV hem reiterat la nostra denúncia i repulsa contra les violències masclistes, que representen la manifestació més brutal de la discriminació entre dones i homes i una violació dels drets humans i llibertats fonamentals.

  Des de CCOO creiem que es necessita d'una voluntat política ferma i decidida que canvie radicalment el tractament de la violència perquè es construïsca una societat, des dels pilars de la igualtat, lliure de violències sexistes, amb una visió integral que implique el conjunt de la societat i afavorisca el canvi cultural i educatiu necessari.

  Amb cada dona humiliada, assetjada, colpejada, violada i assassinada es trenca, de manera irreparable, el sistema democràtic. CCOO PV reclama el dret a la vida i a la igualtat, proclamat en la Constitució, davant les xifres esgarrifoses de dones assassinades. 971 dones assassinades per violència de gènere des de 2003, 51 en l’any 2017 i 43 amb data de novembre de 2018. 27 menors assassinats des de 2013, 8 menors en l’any 2017 i 3 amb data de novembre 2018.

  Per això enguany la campanya incideix en les vides que hi ha darrere de les xifres, #VIDESNOXIFRES.

  Adjunts tens documents de la campanya que CCOO realitzada per a aquest 25N, tant a nivell estatal com de País Valencià:

  -El manifest conjunt CCOO i UGT per a aquest 25N.

  -El document amb les mesures i propostes de CCOO.

  -La Gaceta Sindical especial 25N.

  -L'enllaç al número 65-Novembre de la revista Treballadora.

  -Cartells i capçaleres.

  TE Juny 2018: Conquerint Espais, Construint futur
  TE Gener 2018: Rejovenir i feminitzar el sindicat
  TE Desembre 2017:Acord per a la millora de l
  TE Juny2017 NÚM 359: Drets educatius i laborals. Seguim avançant

  TE ENSENYAMENT 2018 VALENCIÀ

  Última entrada: 18 junio 2018 [Ver último número] [Ver colección completa]

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.