Federació d'Educació de CCOO PV | 29 de febrer 2024.

Federació d'Educació CCOO PV
14/02/2024
Manifestació dimarts 20F

CCOO PV i UGT PV han convocat una manifestació a València per exigir al Consell el compliment de l'acord signat l’any 2022, que millorava el sistema públic de serveis socials. Denuncien que està en risc la qualitat assistencial i el benestar de desenes de milers de persones usuàries i de més de 13.000 persones treballadores.

12/01/2024
Reducció de ràtios inclusió

La FE CCOO PV fa arribar a la Consellera, Susana Camarero, que els retalls de la seua Conselleria posen en perill milers de llocs de treball i la supervivència dels centres.

19/12/2023
Recollida de signatures per l'incompliment dels acords de serveis socials.

Els sindicats més representatius al sector dels serveis socials fan un pas endavant per a traslladar al Govern de Mazón el malestar del sector amb la seua gestió i les dificultats que patixen les persones que més ho necessiten. Ambdues organitzacions inicien una recollida de signatures per arreplegar el sentir majoritari de les persones treballadores, les persones usuàries i les seues famílies, i no descarten altres mesures davant la paràlisi del Consell.

21/11/2023
Presentación exposición.
EXPOSICIÓN FOTOGRÁFICA

La sede de Comisiones Obreras en Puerto de Sagunto (c/ Trabajo, 18) acoge la exposición fotográfica 'Por una sociedad libre de violencia de género', cedida por el Grupo fotográfico Arse, enmarcada en la programación de actos coordinada por el Ayuntamiento de Sagunto para conmemorar el 25 de Noviembre Día Internacional de la Eliminación de la Violencia contra laMujer.

08/11/2023
6é Concurs de relats curs Maite Boscà Lloret

El sindicat organitza la sisena edició del certamen de Relats Curts Maite Boscà Lloret, un concurs literari dirigit a l’afiliació i a la ciutadania, amb una única categoria en valencià/català i amb la temàtica ‘Igualtat i treball’. Aquest concurs està dins del marc de l’ONADA CULTURAL de les CCOO dels tres territoris de parla catalana.

08/11/2023
Educació CCOOPV

La FE CCOO PV ens mantenim vigilants en el compliment estricte dels acords salarials i laborals

06/11/2023
Capçalera de la manifestació en la plaça de la Mare de Déu de València

El 4 de novembre, a les 12 hores, Comissions Obreres del País Valencià participà en la manifestació realitzada a València per reclamar la fi de l'ocupació, pel reconeixement dels drets fonamentals del poble palestí i per rebutjar qualsevol forma de violència i d’opressió.

26/04/2023
Mapa de la salut laboral en l'ensenyament

La FECCOOPV exigim un pla de la salut laboral en educació que arreplegue la prevenció de la salut mental del professorat i el personal educatiu, l’estudi de les malalties professionals del sector, el tecnoestrés i la sobrecàrrega de treball derivada de la digitalització, els accidents laborals in itinere i les conseqüències de l’emergència climàtica.

31/01/2023
Campanya de solidaritat amb el poble sahrauí 2023.
  • Concepte ‘Ajuda humanitària 2023 CCOO PV Sàhara Occidental’. Compte ES65 0182 0517 6702 0165 0049.

CCOO PV comença la campanya de suport a la 'Caravana solidària' dirigida als campaments de persones refugiades sahrauís de Tinduf. Les aportacions es podran realitzar fins al 30 de març.