Federació d'Educació de CCOO PV | 13 de juliol 2024.

28/06/2024
#STOPLGTBIfòbia

Enguany es tracta de valorar l’EDUCACIÓ com a estratègia per a combatre l'ODI LGTBIQA+fòbic

13/06/2024
Concentració davant la Conselleria de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge.
  • Hui s'ha celebrat una concentració per a exigir una xarxa de serveis socials públics i de qualitat, davant la Conselleria de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge.

CCOO PV torna a convocar una concentració de protesta per a exigir al Govern valencià que assumisca la seua responsabilitat d'atendre les necessitats dels serveis socials, un sector en el qual un ampli percentatge són dones treballadores que suporten una forta pressió assistencial i precarietat laboral.

10/06/2024
Serveis socials
  • 13 de juny, a les 12 h, davant la Conselleria de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge (c/ Democràcia, 77, Torre 3)

CCOO PV torna a convocar una concentració de protesta per a exigir al Govern valencià que assumisca la seua responsabilitat d'atendre les necessitats dels serveis socials.

04/06/2024
CEEM Bétera

Des de la Federació d’Educació de CCOO PV denunciem la situació en la qual es troba el Centre Específic de Malalts Mentals de Bétera, de titularitat de la Conselleria de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge, i la gestió del qual es realitza mitjançant contracte públic, el qual és gestionat actualment per l'empresa EULEN Servicios Sociosanitarios.

17/05/2024
Aula Educació

Una vegada reunides les Comissions, queda obert el termini per a sol·licitar les places

22/03/2024
L'educació com a ferramenta de confrontació

El sindicat s’oposa als seus plantejaments per ser contraris a l’interès general i perjudicials per a la cohesió social i territorial.

07/03/2024
Pedagogia antifeixista
  • FECCOOPV condemna rotundament les agressions feixistes en les festes de la Magdalena
  • A les aules, el clima de crispació i les agressions al professorat no deixen d’augmentar i és urgent que l’Administració prenga mesures immediates de protecció al professorat
  • La dignificació de la tasca docent i el seu reconeixement social també han de ser objectius prioritaris i urgents de les administracions
14/02/2024
Manifestació dimarts 20F

CCOO PV i UGT PV han convocat una manifestació a València per exigir al Consell el compliment de l'acord signat l’any 2022, que millorava el sistema públic de serveis socials. Denuncien que està en risc la qualitat assistencial i el benestar de desenes de milers de persones usuàries i de més de 13.000 persones treballadores.

12/01/2024
Reducció de ràtios inclusió

La FE CCOO PV fa arribar a la Consellera, Susana Camarero, que els retalls de la seua Conselleria posen en perill milers de llocs de treball i la supervivència dels centres.

28/12/2023
La nostra llengua

Des de FECCOOPV assenyalem que la proposta és contrària a l’aposta per la cohesió social i la vertebració del territori que des de sempre hem defensat i contribuït

19/12/2023
Recollida de signatures per l'incompliment dels acords de serveis socials.

Els sindicats més representatius al sector dels serveis socials fan un pas endavant per a traslladar al Govern de Mazón el malestar del sector amb la seua gestió i les dificultats que patixen les persones que més ho necessiten. Ambdues organitzacions inicien una recollida de signatures per arreplegar el sentir majoritari de les persones treballadores, les persones usuàries i les seues famílies, i no descarten altres mesures davant la paràlisi del Consell.