Federació d'Educació de CCOO PV | 29 de febrer 2024.

Federació d'Educació CCOO PV
14/02/2024
Manifestació dimarts 20F

CCOO PV i UGT PV han convocat una manifestació a València per exigir al Consell el compliment de l'acord signat l’any 2022, que millorava el sistema públic de serveis socials. Denuncien que està en risc la qualitat assistencial i el benestar de desenes de milers de persones usuàries i de més de 13.000 persones treballadores.

12/01/2024
Reducció de ràtios inclusió

La FE CCOO PV fa arribar a la Consellera, Susana Camarero, que els retalls de la seua Conselleria posen en perill milers de llocs de treball i la supervivència dels centres.

28/12/2023
La nostra llengua

Des de FECCOOPV assenyalem que la proposta és contrària a l’aposta per la cohesió social i la vertebració del territori que des de sempre hem defensat i contribuït

19/12/2023
Recollida de signatures per l'incompliment dels acords de serveis socials.

Els sindicats més representatius al sector dels serveis socials fan un pas endavant per a traslladar al Govern de Mazón el malestar del sector amb la seua gestió i les dificultats que patixen les persones que més ho necessiten. Ambdues organitzacions inicien una recollida de signatures per arreplegar el sentir majoritari de les persones treballadores, les persones usuàries i les seues famílies, i no descarten altres mesures davant la paràlisi del Consell.

04/12/2023
Mobilització per uns serveis socials de qualitat.

El sindicat no participà en la reunió convocada per la Conselleria de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge per a modificar un decret que millorava l'atenció de les necessitats socials.

29/11/2023
Augment salarial

Gràcies a l’acord signat per CCOO en octubre de 2022 amb el Govern Estatal, tot el personal que treballem al sector públic tornarem a veure incrementat el nostre salari en la nòmina de novembre.

21/11/2023
Serveis socials.

La concentració conjunta realitzada davant el Palau de la Generalitat per a exigir el compliment de l'acord signat fa un any per a millorar les condicions laborals del personal i l'atenció ciutadana ha tingut el suport de més d'un miler de persones

15/11/2023
Concentracions a les portes dels centres educatius per la Pau

La FECCOOPV com a part de la Plataforma, mobilitza el proper 17 de novembre a l’alumnat, professorat i professionals que treballen als centres educatius a concentrar-se i guardar un minut de silenci a l’hora del pati, per rebutjar qualsevol forma de violència contra la població civil, així com l’ús de la guerra com a eina per a resoldre conflictes.

09/11/2023
Assemblea prèvia a la Concentració 3a jornada de vaga d'Educació Infantil

La concentració s’ha celebrat coincidint amb el 3r dia de vaga del sector d’educació infantil privada i de gestió indirecta. Está convocada una altra concentració per següent dia de vaga, el proper 15 de novembre.

08/11/2023
6é Concurs de relats curs Maite Boscà Lloret

El sindicat organitza la sisena edició del certamen de Relats Curts Maite Boscà Lloret, un concurs literari dirigit a l’afiliació i a la ciutadania, amb una única categoria en valencià/català i amb la temàtica ‘Igualtat i treball’. Aquest concurs està dins del marc de l’ONADA CULTURAL de les CCOO dels tres territoris de parla catalana.

08/11/2023
Educació CCOOPV

La FE CCOO PV ens mantenim vigilants en el compliment estricte dels acords salarials i laborals

08/11/2023
Un dels centres afectats pels impagaments

Els impagaments afecten 460 treballadores i treballadors i els seus representants no han sigut degudament informats ni consultats per a prendre aquesta mesura

06/11/2023
Malestar por impagos

En una reunió mantinguda amb els delegats sindicals, l’empresa ha comunicat que abonarà únicament el 30% de les nòmines d’octubre motivat, segons l’entitat, pels impagaments de l’Administració autonòmica. L’empresa no ha fet lliurament de la documentació econòmica que acredite la necessitat d’aquesta mesura, ni ha facilitat un llistat de les persones que es veuran afectad

31/10/2023
Valencià C1 i C2
  • Durada: des de l’1 de desembre de 2023 al 23 de gener de 2024.
  • Inscripció i matrícula: des del 2 de novembre fins al 23 de novembre.

L’Oficina de Promoció i d’Ús del Valencià de CCOO PV organitza 2 cursos intensius de valencià, en modalitat teleformació, dirigits específicament a la preparació de les proves de la CIEACOVA (Comissió Interuniversitària d’Estandardització d’Acreditacions de Coneixements de Valencià).