Federació Ensenyament CCOO-PV | 4 de junio de 2020

La FE CCOO PV reivindica millores a la convocatòria d’oposicions

  • La mesa sectorial de dijous ha tractat la convocatòria i els annexos.
  • La FE CCOO PV segueix treballant per a aconseguir un model d’oposició que siga adjustat a l’actual pràctica docent, tant en l’estructura de l’oposició com en la configuració de les proves.

La FE CCOO PV ha plantejat millores a la convocatòria de concurs-oposició per a cossos docents en la mesa sectorial de dijous després d’un procediment de consulta a l’afiliació.

Després d’una negociació que va començar en juliol, dijous va ser la mesa sectorial que ha tractat els esborranys definitius de la convocatòria i annexos del concurs-oposició.

28/01/2019.
opossiciones ensenyament public

opossiciones ensenyament public

La FE CCOO PV reivindica millores a la convocatòria d’oposicions

La mesa sectorial de dijous ha tractat la convocatòria i els annexos.

La FE CCOO PV ha plantejat millores a la convocatòria de concurs-oposició per a cossos docents en la mesa sectorial de hui després d’un procediment de consulta a l’afiliació.

Després d’una negociació que va començar en juliol, hui ha sigut la mesa sectorial que ha tractat els esborranys definitius de la convocatòria i annexos del concurs-oposició.

Aquesta convocatòria és la segona de les quatre que desenvoluparan els dos Acords de Millora d’Ocupació aconseguits per CCOO i que suposaran la convocatòria de centenars de milers de vacants en la funció pública de tot l’estat. En el cas de l’ensenyament públic valencià seran un total de 13.000 vacants de les quals enguany es convoquen 4.636 de tots els cossos docents excepte Mestres. Recordem que en 2018 es van convocar 3.000 vacants del cos de Mestres, i hi seran 2.864 d’altres cossos en 2020 i 2.500 del cos de Mestres en 2021.

La FE CCOO PV ha traslladat a l’administració una gran quantitat d’esmenes i aportacions de les quals ja n’hi ha resposta a algunes. Conselleria accepta les millores propostes per a unificar els criteris dels tribunals així com a donar-les publicitat. També aclarirà les dubtes generades quant a puntuació de diversos títols d’idiomes, títols d’altres estats, format de programació.

Conselleria accepta també dotar d’una formació prèvia als membres de tribunals i intentar millorar la comunicació telemàtica amb les persones aspirants, donant una alternativa al tauló d’anuncis.

La FE CCOO PV ha demanat avançar en allò possible en l’anonimat de les proves sempre que siga possible. La FE CCOO PV ha proposat també mesures més complexes, que Conselleria estudiarà, com ara el canvi en l’orde de les proves (fer primer la prova de programació i unitat didàctica, més prop de la pràctica docent que la teòrica i pràctica).

Hem introduït també millores en la taula que dóna les equivalències de notes en l’expedient acadèmic. La FE CCOO PV aconsegueix que les publicacions científiques estiguen considerades com a mèrit, així com altres mèrits específics dels ensenyaments artístics (premis, concerts...).

Conselleria estudiarà altres aportacions de la FE CCOO PV. Entre d’elles baixar el número d’unitats didàctiques en el cas d’especialitats d’FP i la millora de la prova pràctica en moltes especialitats, com ara Filosofia, Llatí, Geografia i Història, Física i Química, Francès, Música, Informàtica, Anglès, Organització i Gestió Comercial, Operació i Equips de Producció Agrària, especialitats d’EOI, Arts Plàstiques i Disseny i Música i Arts Escèniques.

La FE CCOO PV segueix treballant per a aconseguir un model d’oposició que siga adjustat a l’actual pràctica docent, tant en l’estructura de l’oposició com en la configuració de les proves.

TE Juny 2018: Conquerint Espais, Construint futur
TE Gener 2018: Rejovenir i feminitzar el sindicat
TE Desembre 2017:Acord per a la millora de l
TE Juny2017 NÚM 359: Drets educatius i laborals. Seguim avançant

TE ENSENYAMENT 2018 VALENCIÀ

Última entrada: 18 junio 2018 [Ver último número] [Ver colección completa]

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.