Federació Ensenyament CCOO-PV | 5 de junio de 2020

La Federació d'Ensenyament de CCOO PV ha registrat a la Conselleria d'Educació la comunicació de la convocatòria de Vaga 24h

  La jornada de vaga tindrà una duració de 24 hores. Els/les treballadors/es de centres amb jornades especials podran començar l'atur a les 22 hores del dia 7 de març fins a les 8 hores del 9 de març, computant en cada cas fins a l'hora de finalització de la seua jornada específica. La convocatòria de vaga afecta a tot el personal docent i no docent de totes les administracions educatives i de tots els nivells educatius, a tot el personal docent i no docent de l'ensenyament privat concertat i reglada no concertada, a tot el personal docent i no docent de l'ensenyament privat no reglat, monitors/as de menjador i altres activitats en centres públics i privats concertats i no concertats, personal d'autoescoles, personal d'atenció educativa o assistencial externalitzat, personal de les escoles dependents de l'administració local i personal de les universitats públiques i privades.

  27/02/2019.
  registre sima vaga 8M fe ccoo pv

  registre sima vaga 8M fe ccoo pv

  La Federació d'Ensenyament de CCOO PV ha registrat aquest mati a la Conselleria d'Educació la comunicació de la convocatòria de Vaga 24h per al conjunt de l'Escola pública, l'educació privada i concertada, Universitats, i sectors socioducatius com ara discapacitat, atenció menors...etc, per al proper 8 de Març.

  Han estat presents la Secretaria General de la FECCOOPV, Xelo Valls, acompanyada de Elena Albert, responsable de sectors educatius privats, Isabel López representant d'educadors-res entre d'altres companyes.

  Documentación asociada
  Documentación asociada
  TE Juny 2018: Conquerint Espais, Construint futur
  TE Gener 2018: Rejovenir i feminitzar el sindicat
  TE Desembre 2017:Acord per a la millora de l
  TE Juny2017 NÚM 359: Drets educatius i laborals. Seguim avançant

  TE ENSENYAMENT 2018 VALENCIÀ

  Última entrada: 18 junio 2018 [Ver último número] [Ver colección completa]

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.