Federació Ensenyament CCOO-PV | 4 de junio de 2020

La FE CCOO PV informa que no és obligatori comparèixer en el procediment contra les oposicions de 2018

  L’Advocacia de la Generalitat defensarà la resolució que nomena funcionaris i funcionàries en pràctiques

  15/04/2019.

  La FE CCOO PV informa que no és obligatori comparèixer en el procediment contra les oposicions de 2018

  L’Advocacia de la Generalitat defensarà la resolució que nomena funcionaris i funcionàries en pràctiques

  Les persones que van superar el procediment de concurs oposició de 2018 i ara es troben en pràctiques han rebut un emplaçament en el qual se’ls dóna un termini perquè puguen comparèixer en via jurisdiccional referent a un expedient obert en el Tribunal Superior de Justícia contra la resolució de nomenament de funcionaris i funcionàries en pràctiques.

  La FE CCOO PV respecta el dret de qualsevol persona a lluitar pels seus drets si considera que han sigut vulnerats en un procediment administratiu, així com el dret a la defensa de les persones afectades.

  En aquest cas ens trobem front a una situació que es dóna en la majoria de procediments d’ingrés o accés a cossos de funcionariat. És habitual que persones inicien un procediment judicial si consideren vulnerats els seus drets i, en eixe cas, com ha ocorregut enguany, l’administració de justícia emet un emplaçament perquè les persones afectades puguen comparèixer.

  Les persones afectades són 3000. Totes les mestres i els mestres que estan ara en pràctiques. La seua defensa l’exercirà la Generalitat mitjançant la seua Advocacia. En cas de què una persona afectada comparega en el procediment tindrà accés a l’expedient. La seua defensa serà independent del fet de comparèixer o no. En aquest cas comparèixer de manera individual requereix d’advocat o advocada i de procurador o procuradora, la qual cosa té un cost econòmic, tot i no ser necessari.

  La FE CCOO PV ha defensat sempre procediments d’ingrés i accés amb les garanties jurídiques necessàries. Entenem que la convocatòria de 2018, com la de 2019, té eixes garanties i és obligació de la Generalitat exercir la seua defensa.

  TE Juny 2018: Conquerint Espais, Construint futur
  TE Gener 2018: Rejovenir i feminitzar el sindicat
  TE Desembre 2017:Acord per a la millora de l
  TE Juny2017 NÚM 359: Drets educatius i laborals. Seguim avançant

  TE ENSENYAMENT 2018 VALENCIÀ

  Última entrada: 18 junio 2018 [Ver último número] [Ver colección completa]

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.