Federació Ensenyament CCOO-PV | 4 de junio de 2020

"Educació, Art i Refugi"

  En el Centre Municipal de Joventut de Russafa el proper 7 de maig inauguració de l'exposició "Educació, Art i Refugi"

  03/05/2019.
  Educació i Refugi

  Educació i Refugi

  En FECCOO estem treballant des de fa 3 anys amb la Internacional de l'Educació (IE) en un projecte educatiu sobre "Educació i Refugi". En el marc d'aquest projecte, que s'està implementant en diversos centres educatius del nostre estat i concretament en diversos centres del país valència, estem elaborant diferent material educatiu; un d'ells és aquest decàleg "Principis per a Educar sense exclusions"

  http://www.fe.ccoo.es/noticia:360147--Decalogo_Principios_para_Educar_sin_exclusiones

  Aquest model educatiu que defensem des de la Federació d'Ensenyament de CCOO és un compromís moral perquè el dret a l'educació siga una realitat viscuda per tots els xiquets i xiquetes, adolescents i joves, i especialment pels milions que actualment estan en trànsits migratoris o en camps de refugiats i veuen negats els seus drets i, per tant, la seua dignitat

  Al llarg de tot aquest temps, l'alumnat en diversos tallers han elaborat un material que s'exposarà en el Centre Municipal de Joventut de Russafa.. el proper 7 de maig.i amb aquest motiu tindrem un acte en el qual es presentaran els nostres materials i al mateix temps comptarem amb intervencions de persones i institucions implicades amb els drets de les persones refugiades.

  TE Juny 2018: Conquerint Espais, Construint futur
  TE Gener 2018: Rejovenir i feminitzar el sindicat
  TE Desembre 2017:Acord per a la millora de l
  TE Juny2017 NÚM 359: Drets educatius i laborals. Seguim avançant

  TE ENSENYAMENT 2018 VALENCIÀ

  Última entrada: 18 junio 2018 [Ver último número] [Ver colección completa]

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.