Federació Ensenyament CCOO-PV | 4 de junio de 2020

#EnClaveArcoiris, 17 de Maig, Día Internacional contra la LGTBifòbia

  L'organització de les Nacions Unides (ONU) declara que el propòsit dels “Dies Internacionals” és sensibilitzar, conscienciar, cridar l'atenció, assenyalar que existeix un problema sense resoldre, un assumpte important i pendent en les societats perquè Governs i Estats actuen i prenguen mesures o perquè la ciutadania així ho exigisca als seus representants.  El 17 de Maig, Dia Internacional contra la LGTBifòbia i tots els dies, CCOO i el seu #EnClaveArcoiris, defensa de ser, estimar, voler i sentir-se amb llibertat. #17Maig #EnClaveArcoiris #CCOOContraLaLGTBifobia #CCOOVisibiliza #stopLGTBIfobia

  17/05/2019.
  ccoo 17 maig

  ccoo 17 maig

  CCOO SE SUMA a la celebració del 17 de Maig, Dia Internacional contra la LGTBifobia, per a recordar i recordar-nos, per a reivindicar i reivindicar-nos i per a manifestar que les persones lgbti formem part activa d'aquesta societat i que encara, hui dia, se'ns vol condemnar a callar per a no perdre les nostres ocupacions, per a no ser assenyalades dins del món de l'esport, per a no ser objecte d'assetjament escolar, per a no ser discriminades, agredides, assassinades, així com d'un gran nombre de situacions quotidianes que omplin les nostres vides d'experiències negatives intolerables en un Estat democràtic i progressista.
  Les persones lesbianes, gais, bisexuals, transsexuals i intersexuals hem sigut perseguides, empresonades, internades… pel només fet de ser i sentir. Per això, des de fa més de quaranta anys, lluitem en aquest país per a exigir els nostres drets, que són drets humans, i per a aconseguir la igualtat real i efectiva respecte a la resta de la població.
  Però també és cert que cada vegada més persones lgtbi deixem l'armari a casa quan anem al nostre lloc de treball; donem la cara des de mons suposadament difícils com el de l'esport o ens plantem, com alguns adolescents i joves, i decideixen acabar amb l'assetjament escolar muntant oficines d'informació en col·legis i instituts, comptant amb el suport del professorat i la direcció. Perquè la vida de les persones lgtbi mereix ser vida plena, vida que no cap en cap armari.
  Molts han sigut els assoliments aconseguits gràcies a la incansable lluita de les persones lgtbi però encara mancada molt per aconseguir, en l'actualitat encara estem esperant, des de l'any 2017, al fet que es tramite la proposició de llei que va ser admesa en el Parlament i que, de moment, està totalment parada.

  El pròxim dia 26 de Maig, la ciutadania està anomenada a les urnes per a triar als qui hauran de representar-nos en el Parlament Europeu i als nostres Ajuntaments i decidir les polítiques que hauran de regir la nostra convivència. L'odi no és natural al ser humà sinó que s'aprén; per això també s'aprén el respecte. La LGTBifòbia no és respecte, ni és solidaritat, ni és justícia, ni és empatia, ni és igualtat… No és democràcia!
  La LGTBifòbia és una de les xacres que col·loca a les societats en el pitjor dels escenaris possibilitant l'aparició de perillosos discursos que la utilitzen per a alimentar la violència i l'odi i trencar els valors democràtics. Valors que han de defensar-se, protegir-se i augmentar-se. Igual de fràgils, encara que potser més subtils, són les polítiques dels qui, de connivència amb els anteriors, realitzen retallades pressupostàries en sanitat, en educació i esports i en serveis socials, s'oposen a noves lleis o presenten recursos d'inconstitucionalitat contra les ja aprovades.
  CCOO manifiesta -als qui propugnen discursos que pretenen retornar-nos a l'ostracisme i a la foscor dels armaris- que no ens callarem; tampoc hauran de buscar-nos: perquè estem ací, existim i la nostra lluita és un exemple de llibertat. I tu?
  Aquest 17 de Maig, Dia Internacional contra la LGTBifòbia i tots els dies, CCOO i el seu #EnClaveArcoiris, defensa de ser, estimar, voler i sentir-se amb llibertat.
  #17Maig #EnClaveArcoiris #CCOOContraLaLGTBifobia #CCOOVisibiliza #stopLGTBIfobia

  TE Juny 2018: Conquerint Espais, Construint futur
  TE Gener 2018: Rejovenir i feminitzar el sindicat
  TE Desembre 2017:Acord per a la millora de l
  TE Juny2017 NÚM 359: Drets educatius i laborals. Seguim avançant

  TE ENSENYAMENT 2018 VALENCIÀ

  Última entrada: 18 junio 2018 [Ver último número] [Ver colección completa]

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.