Federació Ensenyament CCOO-PV | 4 de junio de 2020

Concurs de trasllats. Adjudicació definitiva MESTRES

  24/05/2019.
  Concurso de traslados 2018

  Concurso de traslados 2018

  Adjudicació definitiva Mestres:

  Resolució

  Adjudicats per especialitat i destinació

  Adjudicats per orde alfabètic

  Participants exclosos

  Participants que no continuen en el procés

  Participants que han sol·licitat renúncia

  Consulta de destinacions: plataforma OVIDOC

  Enllaç SAI: Suport i assistència informàtica

  Telèfon SAI: 961-207-685

  Les destinacions adjudicades per la present resolució són irrenunciables. No obstant això, quan es participe simultàniament per diferents cossos docents i s’obtinga destinació en més d’un, s’haurà d’optar per un d’aquest en el termini de 10 dies naturals següents a la publicació d’aquesta resolució, mitjançant escrit dirigit a l’Administració educativa a la qual pertanga la plaça a la qual el concursant no vaja a incorporar-se. Si no fa aquesta opció en el termini indicat, s’haurà de prendre possessió de la plaça obtinguda corresponent al cos des del qual s’ha participat en situació de servei actiu.

  La presa de possessió en les noves destinacions que s’obtinguen tindrà lloc l’1 de setembre de 2019, i se cessarà en el de procedència el 31 d’agost de 2019. No obstant això, el professorat que haja obtingut destinació en aquest concurs, haurà de romandre en el seu centre d’origen, quan així ho establisca la Direcció Territorial d’Educació de la Conselleria o Administració educativa de la qual depenga, fins que concloguen les activitats imprescindibles previstes per a la finalització del curs escolar.

   

  TE Juny 2018: Conquerint Espais, Construint futur
  TE Gener 2018: Rejovenir i feminitzar el sindicat
  TE Desembre 2017:Acord per a la millora de l
  TE Juny2017 NÚM 359: Drets educatius i laborals. Seguim avançant

  TE ENSENYAMENT 2018 VALENCIÀ

  Última entrada: 18 junio 2018 [Ver último número] [Ver colección completa]

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.