Federació Ensenyament CCOO-PV | 4 de junio de 2020

La FE CCOO PV dona suport a l’acord que permetrà continuar treballant en borsa el professorat d’FP i artístiques amb titulacions antigues

  • L’acord arriba mesos després de la petició de la FE CCOO PV per regularitzar la situació de decenes de persones
  • La FE CCOO PV treballarà en la defensa dels drets del professorat interí.

03/06/2019.
fp

fp

El desenvolupament de legislació sobre les titulacions adients per les diferents especialitats ha fet que persones que estan treballant des de fa anys es troben sense la titulació que ara es demana per poder presentar-se a l’oposició. La FE CCOO PV va detectar aquest problema, que faria que aquestes persones no pogueren seguir treballant a partir d’1 de setembre de 2019 i va demanar el desenvolupament de la norma necessària per solucionar-lo.

Avui la FE CCOO PV ha donat suport al preacord que possibilitarà el manteniment en borsa de les persones que tinguen almenys 12 mesos de servei, amb la qual cosa cap persona que ha estat treballant sense problemes des de fa anys quedarà fora de les borses afectades, d’FP i ensenyaments artístics.

El preacord ha sigut tractat en mesa sectorial i serà d'ací a poc un acord del Consell que permetrà a totes les persones amb serveis fer una petició en els actes d’adjudicació de juliol igual a la de cursos anteriors.

És important assenyalar que l’acord contempla també la situació de les persones que havien sigut “congelades” en borsa en no poder obtindre una substitució durant aquest curs per la carència de la titulació que actualment es demana, fruit d’un canvi mentre estaven prestant serveis amb la titulació requerida en el seu moment. Aquestes persones podran demanar tornar al seu lloc en la borsa en què estaven.

La FE CCOO PV seguirà treballant en la defensa dels drets del professorat interí.

TE Juny 2018: Conquerint Espais, Construint futur
TE Gener 2018: Rejovenir i feminitzar el sindicat
TE Desembre 2017:Acord per a la millora de l
TE Juny2017 NÚM 359: Drets educatius i laborals. Seguim avançant

TE ENSENYAMENT 2018 VALENCIÀ

Última entrada: 18 junio 2018 [Ver último número] [Ver colección completa]

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.