Federació Ensenyament CCOO-PV | 4 de junio de 2020

La FE CCOO PV convoca una jornada de Vaga hui 11 de juny junt amb AVAP per a tots els centres d'atenció primerenca.

  • La vaga afecta els centres ambulatoris d'atenció primerenca i centres de diagnòstic, desenvolupament infantil i d'atenció primerenca


Amb la desaprovació de totes les professionals del sector, la Federació d'Ensenyament de CCOOPV i l'AVAP, la Conselleria pretén disminuir l'atenció als usuaris, canviant el sistema d'atenció que afecta tant a la qualitat del servei com a les condicions laborals dels treballadors i treballadores

11/06/2019.

URL | Código para insertar

Elena Albert, coordinadora sector diversitat funcional feccoopv

Elena Albert, coordinadora sector diversitat funcional feccoopv

La FE CCOO PV convoca una jornada de Vaga huí, 11 de juny junt amb AVAP per a tots els centres d'atenció primerenca.

La vaga afecta els centres ambulatoris d'atenció primerenca i centres de diagnòstic, desenvolupament infantil i d'atenció primerenca.

Amb la desaprovació de totes les professionals del sector, la Federació d'Ensenyament de CCOOPV i l'AVAP, la Conselleria pretén disminuir l'atenció als usuaris, canviant el sistema d'atenció que afecta tant a la qualitat del servei com a les condicions laborals dels treballadors i treballadores.

La proposta va ser coneguda a la Mesa Tècnica on els tècnics de la Conselleria van proposar el canvi de finançament per sessions i no per places com fins ara. Model amb el qual han funcionat alguns centres dependents de sanitat durant anys i que ha portat a situacions caòtiques als centres, propiciant condicions laborals nefastes i impagaments de nòmines de forma reiterada.

A la FE CCOO PV i a AVAP pensem que no es pot aprovar la proposta del pagament per sessions, ni l'augment de la ràtio per professionals. Defensem un model que hem mantingut fins ara i que és un referent en l'àmbit nacional en el qual l'Atenció Primerenca és un servei públic i universal; s'ha d'atendre de 0 a 4 anys, però sense deixar atendre l'interval 4-6 anys.

La convocatòria de la vaga a propiciat que la Conselleria incloga al sindicat a la Mesa Tècnica que se celebrarà el pròxim 14 de juny, però l'assemblea realitzada el dia 6 Juny, va decidir mantenir la convocatòria per a l'11 de juny i convocar més jornades de vaga per al proper al dia 19 de Juny.

Huí, 11 de juny, és un dia reivindicatiu de vaga, amb diferents mobilitzacions:

A les 11h, CONCENTRACIÓ a València, Torre 3, Ciutat Administrativa 9 d'Octubre, Castañ Tobeñas.

A les 18h, MANIFESTACIÓ a VALÈNCIA, començant en la Plaça Alfonso el Magnànim (Parterre) i arribarem fins a la plaça Manises.

 

TE Juny 2018: Conquerint Espais, Construint futur
TE Gener 2018: Rejovenir i feminitzar el sindicat
TE Desembre 2017:Acord per a la millora de l
TE Juny2017 NÚM 359: Drets educatius i laborals. Seguim avançant

TE ENSENYAMENT 2018 VALENCIÀ

Última entrada: 18 junio 2018 [Ver último número] [Ver colección completa]

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.