Federació Ensenyament CCOO-PV | 4 de junio de 2020

ÈXIT de la vaga convocada per FE CCOO PV al costat d'AVAP contra el canvi de model de finançament de l'Atenció Primerenca

  • El seguiment dels centres d'atenció primerenca del PV que han secundat la vaga arriba al 90% amb dades de primera mà per part de delegades del sector.

11/06/2019.
vaga atenció primerenca 1106

vaga atenció primerenca 1106

Les causes que han provocat la convocatòria de vaga són la duplicitat de les ràtios que la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives pretenia que els centres atengueren i un finançament per sessions, quan actualment els centres estan concertats.

El finançament per sessions, suposaria tornar a un finançament que genera inestabilitat que ha generat en el passat amb el (model de sanitat) condicions laborals insostenibles.

El seguiment de la vaga ha sigut tot un èxit, amb un 90% de les treballadores que l’ han secundat, ja que no s'han establit serveis mínims. També cal assenyalar en contra que algunes treballadores no han pogut secundar-la per pressions per part de la direcció de l'empresa.

Durant la concentració en la CIPI, s'han registrat 3493 signatures de suport i

han acudit treballadores i treballadors des de tot el País València. En aquesta Elena Ferrando i Antonia Raya han mantingut una reunió amb a la FECCOOPV, AVAP i representants de diferents entitats i s'ha plantejat un compromís en els següents termes:

• Retirar la proposta d'atenció de 2 per 1 i passar a les següents modalitats d'atenció, regular, intensiva, seguiment i intensiva.

• Ampliació horària, amb ampliació de professionals a contractar

• Ampliació del finançament

• El model de finançament dependrà del nombre de professionals.

En esta reunió hem decidit mantindre la manifestació de hui i desconvocar la vaga del dia 19 de Juny, ja que ens hem emplaçat per al dia 14 de Juny a una reunió sectorial, on estarem CCOO, la patronal, AVAP i el CERMI.

TE Juny 2018: Conquerint Espais, Construint futur
TE Gener 2018: Rejovenir i feminitzar el sindicat
TE Desembre 2017:Acord per a la millora de l
TE Juny2017 NÚM 359: Drets educatius i laborals. Seguim avançant

TE ENSENYAMENT 2018 VALENCIÀ

Última entrada: 18 junio 2018 [Ver último número] [Ver colección completa]

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.