Federació Ensenyament CCOO-PV | 4 de junio de 2020

Propostes d'actuació de CCOO per a millorar la protecció de la salut de la classe treballadora davant el canvi climàtic.

  01/07/2019.
  saludapt

  saludapt

  Des d'ISTAS ens fan arribar un fullet de propostes d'actuació per a millorar la protecció de la salut de la classe treballadora davant el canvi climàtic.

  Les propostes d'actuació estan dirigides a autoritats ambientals, sanitàries i laborals, interlocutors socials i empreses.

  Una de les conseqüències més clares del canvi climàtic a Espanya és l'augment en la freqüència, intensitat i duració de períodes de calor extrema i això està repercutint en el món del treball.

  A l’Estat espanyol la calor extrema augmenta el risc d'accidents laborals en un 9%.

  CCOO proposa, entre altres mesures, millorar la notificació de les contingències professionals relacionades amb les altes temperatures ambientals en el comunicat d'accidents de treball.

  Per a llegir amb detall estes i altres mesures, podeu accedir al document de propostes ací:

  Documentación asociada
  Documentación asociada
  TE Juny 2018: Conquerint Espais, Construint futur
  TE Gener 2018: Rejovenir i feminitzar el sindicat
  TE Desembre 2017:Acord per a la millora de l
  TE Juny2017 NÚM 359: Drets educatius i laborals. Seguim avançant

  TE ENSENYAMENT 2018 VALENCIÀ

  Última entrada: 18 junio 2018 [Ver último número] [Ver colección completa]

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.