Federació Ensenyament CCOO-PV | 4 de junio de 2020

La FE CCOO PV valora l’esforç dels tribunals d’oposicions

  Les persones membres dels tribunals docents realitzen la seua tasca en unes condicions clarament millorables i des del sindicat agraïm el bon treball per tal de garantir l’avaluació de les persones opositores

  05/07/2019.
  Tribunals oposicions

  Tribunals oposicions

  Els tribunals d’oposicions fan un treball necessari, complex i molt important. La FE CCOO PV considerem que comptar amb professorat actiu és el més adient per a valorar a qui aspira a ser professor, tot i que aquest treball es realitza després de moltes tasques pròpies del final de curs.

  L’esforç de les persones que són tribunal és el que permet avaluar al personal opositor amb totes les garanties, i és per això que el nostre sindicat reconeix i agraeix que gràcies als tribunals és possible garantir unes oposicions docents que significaran més estabilitat per a les plantilles i estabilitat laboral per a més de quatre mil persones opositores del procediment d’enguany.

  Aquesta convocatòria ha significat un avanç en algunes millores de cara a la funció dels tribunals, com ara les Comissions de Coordinació dels tribunals o el fet de rebaixar de nou la ràtio de persones opositores per tribunal fins a situar-la per baix de 60.Així i tot, els tribunals treballen fins a 12 hores diàries amb uns condicionants estressants propis de la seua funció i amb les habituals situacions sobrevingudes a les quals han de donar solució immediata.

  Per a CCOO és imprescindible avançar en qüestions com ara els terminis per a poder avaluar les proves, major nombre de tribunals, el trasllat de les proves a instal·lacions condicionades front a les elevades temperatures o les dietes de les persones que formen part del tribunal.

  En definitiva, per a fer possible que l’ensenyament públic valencià compte amb plantilles estables y professorat fix mitjançant les oposicions, el pes recau en les esquenes d’uns companys i companyes que necessiten millors condicions, comprensió i suport.

  Tot el nostre agraïment i suport per a les persones que integren els tribunals d’oposicions.

  TE Juny 2018: Conquerint Espais, Construint futur
  TE Gener 2018: Rejovenir i feminitzar el sindicat
  TE Desembre 2017:Acord per a la millora de l
  TE Juny2017 NÚM 359: Drets educatius i laborals. Seguim avançant

  TE ENSENYAMENT 2018 VALENCIÀ

  Última entrada: 18 junio 2018 [Ver último número] [Ver colección completa]

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.