Federació Ensenyament CCOO-PV | 4 de junio de 2020

La FE CCOO PV insta a Conselleria a resoldre immediatament les al.legacions del procediment d’oposició

  Almenys 112 tribunals han corregit el número de persones aspirants que han superat la primera prova

  08/07/2019.

  La FE CCOO PV ha analitzat les actes provisionals i definitives del procés d’oposició que es van publicant i ha constatat que, almenys 112 tribunals, han atès al·legacions i resolt a favor de persones opositores que d’aquesta manera han passat la primera prova.

  Aquest fet mostra que, encara que el temps i les condicions de treball dels tribunals no han estat els recomanables sota el punt de vista del nostre sindicat, han fet un gran treball de revisió de les múltiples al·legacions pròpies d’un procés en el qual participen més de 18.000 persones.

  D’altra banda, la FE CCOO PV demana a Conselleria que resolga immediatament les al·legacions que encara estan sense atendre, com el cas d’un examen que pot haver sigut perdut. El sindicat defensa que el procediment d’oposició ha de ser absolutament garantista i transparent, condicions prèvies per poder assegurar els drets de les persones aspirants.

  Demanem també a Conselleria l’avaluació del sistema de reclamacions per a, si cal, introduir millores que puguen donar més seguritat a totes les persones que participen en el procediment, tant aspirants com membres de tribunals.

  Com a sindicat que defensa l’ocupació pública estable i que ha aconseguit la major convocatòria de les últimes dècades, estem al costat de les persones aspirants oferint un servei de consulta mitjaçant el correu CCOOtajuda@pv.ccoo.es i presencialment amb les permanents sindicals en els centres on es realitzen les proves.

  TE Juny 2018: Conquerint Espais, Construint futur
  TE Gener 2018: Rejovenir i feminitzar el sindicat
  TE Desembre 2017:Acord per a la millora de l
  TE Juny2017 NÚM 359: Drets educatius i laborals. Seguim avançant

  TE ENSENYAMENT 2018 VALENCIÀ

  Última entrada: 18 junio 2018 [Ver último número] [Ver colección completa]

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.