Federació Ensenyament CCOO-PV | 4 de junio de 2020

CCOO PV crida a participar en la reivindicació del 9 d'Octubre

  La Comissió 9 d’Octubre, de la qual CCOO PV participa, convoca a la manifestació del dimecres 9 d’Octubre de 2019 a València, que eixirà a les 18.30 hores des de la plaça Sant Agustí i clourà a la plaça Amèrica.

  05/10/2019.
  Sublemes

  Sublemes

  CCOO PV forma part de la Comissió 9 d'Octubre, juntament amb altres organitzacions com ACPV, Ca Revolta, Societat Coral El Micalet, ACV Tirant lo Blanc, Escola Valenciana, Plataforma per la Llengua, BEA, PDD, UGT-PV, Intersindical Valenciana, Compromís, Podem, EUPV, ERPV, JERPV i PSPV-PSOE.

  Des del sindicalisme de classe compromés amb la defensa dels drets socials i laborals us animem a participar en la nostra diada de caire festiu, participatiu i també reivindicatiu.

  Aquest 9 d'Octubre el sindicat convoca a la seua afiliació a participar en la manifestació per avançar vers “El País que volem”, perquè encara que hem avançat molt els últims anys, tenim encara camí per recórrer per a garantir drets i llibertats.

  Quin és el País que volem? en la manifestació d'enguany, la Comissió portarà sis banderoles darrere de la pancarta principal amb sis llegendes: feminista, ecologia, drets, llibertats, valencià i finançament; en referència a sis de les grans línies reivindicatives del futur que volem per al País Valencià.

  Com està la nostra situació? Quines son les propostes de futur? ambdues qüestions es desenvolupen en detall en el manifest que es farà públic a la roda de premsa del proper dimecres 3 d'octubre.

  Enlaces relacionados

  Enlaces relacionados

  TE Juny 2018: Conquerint Espais, Construint futur
  TE Gener 2018: Rejovenir i feminitzar el sindicat
  TE Desembre 2017:Acord per a la millora de l
  TE Juny2017 NÚM 359: Drets educatius i laborals. Seguim avançant

  TE ENSENYAMENT 2018 VALENCIÀ

  Última entrada: 18 junio 2018 [Ver último número] [Ver colección completa]

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.