Federació Ensenyament CCOO-PV | 5 de junio de 2020

La FECCOOPV organitza les IV Jornades Formatives per a plantejar els reptes organitzatius

  Aquestes Jornades van destinades als i les Permanents de la FECCOOPV per formar-se i debatre al voltant dels reptes organitzatius.

  11/10/2019.
  Cartell IV Jornades Reforç Ideològic FECCOOPV Moment de Crèixer

  Cartell IV Jornades Reforç Ideològic FECCOOPV Moment de Crèixer

  Els propers dies 16 i 17 de Novembre es realitzaràn a les instal·lacions del Teularet Centre d'Ecoturisme a Enguera,les Jornades de Formació de la FECCOOPV. En aquesta ocasió contarem amb la participació de Bruno Estrada, Economista, Adjunt a la Secretaria General de CCOO i autor de varios llibres. També contarem amb la presència d'Andres Querol responsable d'Organització de la CONC, a més de la intervenció de Pau Diaz com a responsable d'Organització de la FECCOOPV. Aquestes Jornades que arriben a la seua 4a edició tenen com a objectiu formar i debatre als i les Permanents de la Federació d'Ensenyament dins del Pla de Formació de Quadres de la mateixa.

  TE Juny 2018: Conquerint Espais, Construint futur
  TE Gener 2018: Rejovenir i feminitzar el sindicat
  TE Desembre 2017:Acord per a la millora de l
  TE Juny2017 NÚM 359: Drets educatius i laborals. Seguim avançant

  TE ENSENYAMENT 2018 VALENCIÀ

  Última entrada: 18 junio 2018 [Ver último número] [Ver colección completa]

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.