Federació Ensenyament CCOO-PV | 4 de junio de 2020

La FE CCOO PV conjuntament amb altres entitats organitzem les I Jornades d'Educació No Formal del PV

  Els objectius de les Jornades són, entre d'altres, visibilitzar el sector d'oci educatiu i animació sociocultural al País Valencià, així com crear xarxa entre les entitats que treballem en aquest àmbit per tal de reivindicar la nostra aportació a la societat i valorar el nostre treball.

  30/10/2019.
  Jornades Educació no Formal

  Jornades Educació no Formal

  Aquest sector es caracteritza per tindre unes condicions laborals de temporalitat i precarietat força elevades que fa que siga un sector de pas, més que un futur lloc de treball mitjançant el qual consolidar un projecte de vida. Són molts els serveis afectats actualment per aquesta problemàtica i el que es vol és caminar cap a la consecució d'un Conveni Col·lectiu Autonòmic que millore a partir del reconeixement d'aquest sector, les condicions laborals i econòmiques d'aquest. Per a això comptarem amb els mateixos professionals, experts i amb les administracions públiques implicades en aquest àmbit.

  Inscripció públic en general: http://bit.ly/educacio-noformal

  Inscripció docents: http://bit.ly/enformal-docents

   

  TE Juny 2018: Conquerint Espais, Construint futur
  TE Gener 2018: Rejovenir i feminitzar el sindicat
  TE Desembre 2017:Acord per a la millora de l
  TE Juny2017 NÚM 359: Drets educatius i laborals. Seguim avançant

  TE ENSENYAMENT 2018 VALENCIÀ

  Última entrada: 18 junio 2018 [Ver último número] [Ver colección completa]

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.