Federació Ensenyament CCOO-PV | 5 de junio de 2020

FECCOO presenta una eina per al càlcul de barems per al Concurs de Trasllats

  La pàgina web ofereix l'oportunitat de millorar aquesta puntuació a usuaris i usuàries.

  21/11/2019.
  Calculadora

  Calculadora

  La Federació d'Ensenyament de CCOO (FECCOO) ha llançat una web perquè totes les persones interessades puguen calcular els barems que els corresponen per la seua trajectòria professional per al procés de concurs de trasllats. L'eina ofereix, a més, diferents opcions per a usuaris i usuàries puguen millorar la seua puntuació.

  El Concurs de Trasllats és el procediment normal de provisió de les places o llocs vacants dependents de les administracions educatives a cobrir pel personal docent, en el qual pot participar tot el funcionariat de carrera o en pràctiques dels Cossos de Mestres, Catedràtics i Professors, Professors Tècnics d'FP i Mestres de Taller, així com el Cos d'Inspectors, dels diferents cossos docents de nivells no universitaris, a excepció de l'aquell personal funcionari docent que obtinga una plaça o lloc per concurs i no haja romàs un mínim de dos anys en ell.

  Pots trobar aquesta útil eina en https://www.concursotraslados.fe.ccoo.es/.

  TE Juny 2018: Conquerint Espais, Construint futur
  TE Gener 2018: Rejovenir i feminitzar el sindicat
  TE Desembre 2017:Acord per a la millora de l
  TE Juny2017 NÚM 359: Drets educatius i laborals. Seguim avançant

  TE ENSENYAMENT 2018 VALENCIÀ

  Última entrada: 18 junio 2018 [Ver último número] [Ver colección completa]

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.