Federació Ensenyament CCOO-PV | 4 de junio de 2020

La FE CCOO PV convoca una concentració per a reivindicar dignitat al sector de Diversitat Funcional

  La jornada festiva i reivindicativa planteja aconseguir l'homologació i un finançament just i estable per al sector

  22/11/2019.
  Cartell concentració per l'homologació

  Cartell concentració per l'homologació

  El pròxim dia 3 de desembre, coincidint amb la celebració del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, la FECCOOPV hem organitzat un a concentració davant la CIPI per a reivindicar dignitat per als nostres usuaris i usuàries i per als treballadors i treballadores del sector.

  La Conselleria d'Igualtat i Politicas inclusives, es retarda en els pagaments als centres, ofegant a les entitats, no convoca la taula tripartida des del mes de Maig, per la qual cosa es produeixen impagaments en les nostres nòmines i els sous segueixen congelats pràcticament des de 2008, allunyant-nos molt de l'homologació que tant ens va costar aconseguir.

  Us convoquem, a delegad@s, treballadors i treballadores i entitats a participar el dia 3 de desembre a les 11.30 en la concentració a la TORRE 3 de la CIUTAT ADMINISTRATIVA 9 D´OCTUBRE , de València

  TE Juny 2018: Conquerint Espais, Construint futur
  TE Gener 2018: Rejovenir i feminitzar el sindicat
  TE Desembre 2017:Acord per a la millora de l
  TE Juny2017 NÚM 359: Drets educatius i laborals. Seguim avançant

  TE ENSENYAMENT 2018 VALENCIÀ

  Última entrada: 18 junio 2018 [Ver último número] [Ver colección completa]

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.