Federació Ensenyament CCOO-PV | 30 de marzo de 2020

Novetats MUFACE

  22/03/2020.
  Novetats MUFACE

  Novetats MUFACE

  VISAT DE RECEPTES MUFACE
  EXEMPCIÓ EXCEPCIONAL DE VISAT DE RECEPTES #ESTATDALARMA

  Per a facilitar l'accés als medicaments durant l'estat d'alarma, s'ha aprovat, per l'Ordre SND/266/2020, de 19 de març, per la qual s'estableixen determinades mesures per assegurar l'accés a la prestació farmacèutica del Sistema Nacional de Salut al col•lectiu dels Règims Especials de la Seguretat Social.( https://www.boe.es/boe/dias/2020/03/21/pdfs/BOE-A-2020-3952.pdf ), l'exempció de visat de receptes mentre dure la seua vigència.

  Açò vol dir que, amb aquesta mesura extraordinària, els i les mutualistes NO hauran d'acudir a les oficines per al seu segellat i podran adquirir-les en la farmàcia sols amb la recepta.

  SOBRE INCAPACITAT TEMPORAL A #ESTATDALARMA

  Sense perjudici que s'adopten altres mesures de flexibilització més endavant, traslladem la següent informació, que ha estat inclosa al web de MUFACE a l'apartat Informació Coronavirus (Enllaç): Incapacitat Temporal Pel que fa a incapacitat temporal, MUFACE ha enviat instruccions a tots els òrgans de personal i està en contacte amb ells: Si ja està de baixa per incapacitat temporal i el metge no li pot atendre a temps per donar-li el següent comunicat de confirmació, Comuniqueu-ho al seu Òrgan de Personal (si pot per email) i envie el comunicat de baixa quan el tinga , pot fer-ho per email amb el comunicat escanejat. Els comunicats han de ser sempre consecutius. Això vol dir que encara que el seu metge li atenga uns dies més tard de la data final de l'informe previ, el següent comunicat de confirmació comença a l'endemà de l'informe previ. La durada dels comunicats és de 15 dies, però el metge pot, excepcionalment, fer-ne un per 30 dies. Si es posa malalt ara, el primer que ha de fer és comunicar al seu òrgan de personal. Quan puga atendre un metge, diga-li des de quan està malalt. Si transcorren més de 4 dies des que es va posar malalt fins que el metge li atenga, l'Òrgan de Personal pot justificar la seua absència a la feina excepcionalment mentre dure l'Estat d'Alarma, però haurà de presentar l'informe mèdic tan bon punt com el tinga i enviar-lo a paper o per correu electrònic.

   

   

  TE Juny 2018: Conquerint Espais, Construint futur
  TE Gener 2018: Rejovenir i feminitzar el sindicat
  TE Desembre 2017:Acord per a la millora de l
  TE Juny2017 NÚM 359: Drets educatius i laborals. Seguim avançant

  TE ENSENYAMENT 2018 VALENCIÀ

  Última entrada: 18 junio 2018 [Ver último número] [Ver colección completa]

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.