Federació Ensenyament CCOO-PV | 5 de junio de 2020

Els Ensenyaments Artístics requereixen un calendari específic

  La FE CCOO PV entenem que la proposta de començament del pròxim curs 2020-2021, el 7 de setembre i finalitzar el 23 de juny, és per les etapes d’Infantil, Primària, ESO, Batxillerat i FP i per tant no hauria d’afectar als Ensenyaments Artístics dels Conservatoris Superiors i Centres de l’ISEACV

  28/04/2020.
  artes

  artes

  Respecte la noticia publicada el 27 d’abril en la web de la Conselleria d’Educació Cultura i Esport i focalitzada en diversos mitjans de comunicació, de la proposta del Conseller Vicent Marzà pel començament del pròxim curs 2020-2021 el 7 de setembre i finalitzar el 23 de juny, des de la Federació d’Ensenyament de CCOO PV entenem que és per les etapes d’Infantil, Primària, ESO, Batxillerat i FP. Per tant, aquesta proposta no hauria d’afectar als Ensenyaments Artístics dels Conservatoris Superiors i Centres de l’ISEACV.

  En relació a l’organització i funcionament per poder iniciar el curs en garanties en aquests centres eductius, és necessari establir un calendari específic, tenint en compte les provés d’accés al les EE (Ensenyances Elementals), ES (Ensenyances Superiors) i als Centres de l’ISEACV.

  Així mateix, aquests centres, al igual que tots els d’àmbits educatius públics, també estan patint i adaptant-se a les conseqüències del COVID-19 en aquest últim període de curs, amb greus problemes per establir els instruments d’avaluació i les proves d’accés, sobretot per l’alumnat que finalitza l’EP i vol accedir a les proves dels Centres de l’ISEACV.

  Per tot això, des de la Federació d’Ensenyament de CCOO PV volem donar suport als Ensenyaments Artístics i sol·licitem a l’administració una mesa sectorial específica on pugem presentar i debatre propostes de millora pel pròxim curs per aquests ensenyaments.

  TE Juny 2018: Conquerint Espais, Construint futur
  TE Gener 2018: Rejovenir i feminitzar el sindicat
  TE Desembre 2017:Acord per a la millora de l
  TE Juny2017 NÚM 359: Drets educatius i laborals. Seguim avançant

  TE ENSENYAMENT 2018 VALENCIÀ

  Última entrada: 18 junio 2018 [Ver último número] [Ver colección completa]

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.