Federació Ensenyament CCOO-PV | 5 de junio de 2020

Fase I de desescalada. Reunió informativa

  • Ni alumnat ni professorat ha d’ anar al centres educatius durant la fase I de desescalada.
  • En cas que es confirme que el nostre territori pasa a Fase I, a partir de dijous 14 i divendres 15 hi haurà obertura de caràcter administratiu dels centres, per rebre tot el material sanitari que s’ha comprat.

Conselleria d'Educació ens ha informat en reunió informativa respecte algunes qüestions de la possible fase I de desescalada. FE CCOO PV hem fet les nostres propostes.

08/05/2020.
Desescalament

Desescalament


���� Ni alumnat ni professorat ha d’ anar al centres educatius durant la fase I de desescalada.
����En cas que es confirme que el nostre territori pasa a Fase I, a partir de dijous 14 i divendres 15 hi haurà obertura de caràcter administratiu dels centres, per rebre tot el material sanitari que s’ha comprat.
����Les instruccions per a procedir en aquesta Fase I passaran per Mesa Sectorial dimecres 13 i tindran en compte l’Ordre del Ministeri de Sanitat que es publicarà dissabte 9, l’Ordre de la Conselleria que desenvoluparà esta norma estatal i l’informe de l’INVASSAT sol•licitat per a centres educatius
���� Seguiran convocant-nos per establir les instruccions per a les següents fases de la desescalada en el moment en que es vagen confirmant

��️ FECCOOPV hem manifestat ��

��Les tasques administratives a realitzar han de ser les estrictament necessàries com la recepció de material sanitari
��Hem apuntant la importància de la realització de tests i que es tinga la previsió
��Les reunions per a coordinar-se han de ser les mínimes prioritzant en tot moment el teletreball
➡️Sobre la fase II volem fer una crida respecte a que educació infantil i educació especial són etapes educatives de molt de contacte i de població de risc en el cas de l’educació especial. Demanem incorporació d'aquest alumnat als centres en setembre.

 

TE Juny 2018: Conquerint Espais, Construint futur
TE Gener 2018: Rejovenir i feminitzar el sindicat
TE Desembre 2017:Acord per a la millora de l
TE Juny2017 NÚM 359: Drets educatius i laborals. Seguim avançant

TE ENSENYAMENT 2018 VALENCIÀ

Última entrada: 18 junio 2018 [Ver último número] [Ver colección completa]

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.