Federació Ensenyament CCOO-PV | 11 de agosto de 2020

Adjudicacions Agost 2020

Com afiliat/a de CCOO PV tens una sèrie de drets i deures que et comunicaran en el llibre que acompanya al teu carnet i que rebràs per correu.

És IMPORTANT que guardes aquesta informació, així com les CLAUS que rebràs per SMS i per correu postal.

La clau que rebràs per correu postal serveix per a accedir a les zones reservades a afiliats de les diferents webs de CCOO PV.

Zona afiliació

CCOO PV

Federació d'Ensenyament de CCOO PV

La clau que rebràs per SMS serveix perquè pugues accedir a les teues dades personals ACÍ.

A més pots obtenir informació sobre els temes següents:

LA TEUA QUOTA

Quotes mensuals vigents

Totes la quotes es poden abonar de forma trimestral, semestral o anual (les quantitats són en brut)

(V) Quota General Ordinària 13,90 Euros: D'aplicació a persones amb retribucions brutes superiors a 23.284 Euros/Any).

(G) Quota General Reduïda 12,70 Euros: D'aplicació per a persones amb retribucions i prestacions brutesentre 13.376 i 23.283 Euros/Any

(E) Quota Especial 7,10 Euros: D'aplicació per a persones amb retribucions, ingressos o prestacions brutesentre 6.153 i 13.375 Euros/Any

(S) Quota Superreduïda de 3 Euros: D'aplicació per a persones que no perceben ingressos, retribucions o prestacions en quanties brutes iguals o inferiors 6.152 Euros/Any.

(R) Quota General Pensionistes de 10,05 Euros: D'aplicació a persones pensionistes amb ingressos superiors a 13.376 Euros/Any

VOLS INFORMACIÓ

Els afiliats i les afiliades poden rebre informació des de la Federació per diverses vies: Correu posta, Correu electrònic, SMS, Whatsapp, Telegram, etc.

Si tens interés a rebre informació per qualsevol d'aquestes vies, emplena el FORMULARI i envia'ns-el. (Nota: Si tens problemes envia'ns un correu a jmgarcia@pv.ccoo.es o a janton@pv.ccoo.es, i ens posarem en contacte amb tu).

Si no eres afiliat o afiliada però desitges rebre informació de caràcter sindical de la Federació d'Ensenyament de CCOO PV emplena el FORMULARI

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.