Federació d'Educació de CCOO PV | 12 de juliol 2024.

11/07/2024
Mobilització contra les retallades a les EOI
  • Els centres educatius estan rebent cartes de Conselleria d’Educació on constaten supressions d’unitats, quan encara no ha finalitzat el termini d’admissió.
  • Són centenars els companys i companyes que seran suprimides o desplaçades a conseqüència d’aquestes retallades en unitats i plantilles.
08/07/2024
CEIP Sanchis Guarner
  • Davant la impossibilitat per manca de places algunes famílies es veuen abocades a matricular els seus xiquets i xiquetes en l’escola concertada, quan la Constitució Espanyola reconeix el dret a l’educació 100% pública i aconfessional.
  • La FECCOOPV ha demanat explicacions a la Direcció General de centres i exigeix totes les places públiques necessàries per a l’alumnat.
28/06/2024
#STOPLGTBIfòbia

Enguany es tracta de valorar l’EDUCACIÓ com a estratègia per a combatre l'ODI LGTBIQA+fòbic

28/06/2024
Tecnoestrés

La Junta de Personal Docent no universitària de València, celebrada el 10 de juny, va aprovar una resolució en eixe sentit, que adjuntem al final, amb el títol: “Per una resposta educativa transformadora per l’alumnat amb dificultats d’adaptació al medi escolar”.

27/06/2024
  • És inadmissible aquesta dinàmica normalitzada per l’administració de realitzar els pagaments per aquest servei públic anys després de la seua realització.
  • En la mesa sectorial de demà, divendres, entre d’altres coses la FECCOOPV tornarà a exigir a l’administració el pagament immediat pendent dels tribunals d’anys anteriors i el pagament puntual dels tribunals que actualment atenen les oposicions de mestres.
21/06/2024
Participació
  • En cap de les tres sessions realitzades la presidenta ha volgut fer una votació de la posició del CEM sobre el districte únic.
  • Rubén Pacheco: “S’està pervertint el funcionament del Consell Escolar Municipal, el màxim òrgan consultiu i de participació social de l’educació de la ciutat de València.”
19/06/2024
Concentracions 27 juny contra l'aprovació de la Llei educativa de PP i VOX

Les concentracions seran dijous 27 de juny, el dia que s’aprovarà la Llei, a les 18 h a Alacant, València i Castelló

18/06/2024
Concentracions 27J

La Plataforma ha anunciat concentracions el dia 27 de juny a València, Castelló i Alacant

13/06/2024
Retallades de plantilles
  • La FECCOOPV considerem que per a poder negociar un nou acord de plantilles hem d’acabar d’executar l’actual acord durant el curs que ve i obrir la negociació de nous acords en la Comissió de Seguiment dels Acords.
  • Qualsevol revisió dels Acords de Plantilles signats en 2023 ha de plantejar-se per a millorar les plantilles dels centres, no per a tornar a les anteriors plantilles de les retallades de 2013.
13/06/2024
Jornada sobre Salut Mental del professorat a FECCOOPV

Sota al titol LA SALUT MENTAL DEL PROFESSORAT, UNA PRIORITAT aquesta jornada es podrà seguir de forma presencial i també telemàticament

07/06/2024
Aula escola

El sindicat estudia emprendre accions legals contra la decisió d’atorgar el punt de desempat en l’admissió als centres educatius públics d’alguns centres, amb criteris discriminatoris i segregadors.

30/05/2024
Contra les retallades

Els tres sindicats abandonen la Mesa Sectorial després que la Conselleria publicara la nota de premsa on s’informava que no es duria a terme el concurs de secundària abans d’informar els sindicats

24/05/2024
Manifestació vesprada Vaga 23M

La comunitat educativa reacciona amb contundència front a les polítiques educatives de Rovira i Mazón, per a defensar una educació pública de qualitat i en valencià. La Plataforma per l’Ensenyament Públic valora el seguiment de la vaga en un 68% i milers de persones omplin els carrers en totes les mobilitzacions.