Federació Ensenyament CCOO-PV | 11 de agosto de 2020

Adjudicacions Agost 2020

Un membre d'un Tribunal d'oposicions ha tingut actituds trànsfobes durant el procés de selecció

  La FE CCOO PV sol·licitarà reunió amb la Direcció General de Personal i no descarta emprendre accions legals per discriminació de tracte per raó d'identitat de gènere.

  26/07/2019.
  Imatge LGTBI FECCOOPV

  Imatge LGTBI FECCOOPV

  La FE CCOO PV que ha acompanyat tot el procés d'oposicions, adverteix en un tribunal una incorrecció inadmissible i intolerable. Des del nostre compromís amb la igualtat i per tal de millorar el procediment selectiu, instem a Conselleria a donar resposta pels fets ocorreguts en el desenvolupament de les proves de selecció de les oposicions on es vessaren accions i actituds per part d'un membre d'un Tribunal que són manifestament trànsfobes.

  El procés de reafirmació de gènere no impedeix, de cap manera, el transcurs de la vida quotidiana. Les persones que estan en eixe procés, treballen, van al metge, van de vacances, van als mercats, compren mobles, van al cinema, estudien, .... fan una vida absolutament habitual, i com no, si tenen la sort de tenir una convocatòria d'oposicions que porta molts anys estancada, aprofiten l'oportunitat, i opositen per aconseguir una estabilitat laboral que les permeta una vida amb condicions dignes, absolutament igual que totes les persones.

  El procés de reafirmació, en la vessant administrativa, no pot ser causa per a impedir, obstaculitzar, discriminar. I si succeeix, cal actuar amb contundència perquè eixos fets no passen mai més a cap persona en cap moment.

  La FECCOOPV planteja la necessitat de què hi haja un protocol educatiu de tracte correcte i respectuós cap a les persones opositores.

  TE Juny 2018: Conquerint Espais, Construint futur
  TE Gener 2018: Rejovenir i feminitzar el sindicat
  TE Desembre 2017:Acord per a la millora de l
  TE Juny2017 NÚM 359: Drets educatius i laborals. Seguim avançant

  TE ENSENYAMENT 2018 VALENCIÀ

  Última entrada: 18 junio 2018 [Ver último número] [Ver colección completa]

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.