Federació Ensenyament CCOO-PV | 11 de agosto de 2020

Adjudicacions Agost 2020

FE CCOO PV demana a Conselleria un Protocol Educatiu per a la identitat de gènere per al professorat, inclosos els processos de selecció, concurs-oposició i cobertura de vacants

  La FE CCOO PV en reunió amb la Direcció General de Personal posa en evidència la necessitat d’un Protocol de tracte,accions i actituds front a la identitat de gènere de les seues treballadores i treballadors

  La FE CCOO PV insta a la celeritat i prioritat en la el.laboració del Protocol

  31/07/2019.
  bandera trans

  bandera trans

  Per tal d’evitar la discriminació de tracte i fomentar un tractament normalitzat i regulat que ajude a eradicar les actituds fòbiques al sistema educatiu, la FE CCOO PV ha posat de manifest la urgència i necessitat de normativa específica que reglamente el tractament de les situacions de diversitat, que no deixen cap lloc a interpretacions o dubtes que pogueren incórrer en faltes amb la identitat de gènere, intolerables als centres educatius.

  Des del nostre compromís amb la igualtat, amb la atenció a la diversitat i per tal de millorar els procediments, instem a Conselleria a reglamentar, entre altres, el procés de trànsit de gènere, i dotar-se de les normes adequades que desenvolupen la llei LGTBI.

  Així mateix, la FE CCOO PV ofereix la màxima col·laboració en eixa tasca i senyala la necessitat de la participació de les persones trans en la concepció, redacció i posada en marxa del protocol.

  La FE CCOO PV proposa també la creació d’una comissió paritària, que desenvolupe, vigile el compliment i actualitze l’aplicació del esmenat Protocol. I será important també incloure els registres pertinents per a evaluacions i estadístiques.

  TE Juny 2018: Conquerint Espais, Construint futur
  TE Gener 2018: Rejovenir i feminitzar el sindicat
  TE Desembre 2017:Acord per a la millora de l
  TE Juny2017 NÚM 359: Drets educatius i laborals. Seguim avançant

  TE ENSENYAMENT 2018 VALENCIÀ

  Última entrada: 18 junio 2018 [Ver último número] [Ver colección completa]

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.