Federació Ensenyament CCOO-PV | 11 de agosto de 2020

Adjudicacions Agost 2020

Preparació de la prova pràctica - [Cursos d'oposicions]

  Homologats per Conselleria d'educació - Descomptes a l'afiliació

  02/12/2019.
  Cursos d'oposicions - Preparació de la prova pràctica

  Cursos d'oposicions - Preparació de la prova pràctica

  PREINSCRIPCIÓ --> ACÍ

   Cursos d'oposicionsCONSULTA LA PROGRAMACIÓ --> ACÍ

  INDICACIONS PER A LA PREINSCRIPCIÓ DELS CURSOS DE PREPARACIÓ DE LA PROVA PRÀCTICA DE DETERMINADES ESPECIALITATS DE SECUNDÀRIA I DE L'EOI

  Per favor abans d'emplenar aquesta preinscripció llig aquest text atentament. Si tens algun dubte, pots escriure al correu següent: formaciofeccoopv@pv.ccoo.es

  En emplenar aquest formulari, estàs fent la preinscripció a un dels cursos de preparació de la prova pràctica de les especialitats de Secundària següents:
  - Geografia i Història (Presencial)
  - Matemàtiques (Presencial)
  - Anglés (Presencial)
  - Llengua i literatura Castellana (Presencial) o
  - Llengua i literatura Valenciana (Presencial)

  o per al cos de Professorat de les Escoles Oficials d’Idiomes:

  - Elaboració de programacions didàctiques per a EOI. Competències docents en Anglés per a EOI (Teleformació).

  Aquest últim curs té per objecte preparar tant la Prova Pràctica com la Segona Prova de l’Oposició, és a dir, la part de Programació i Unitat didàctica específica de l'especialitat d'Anglés per al cos de professors d'Escoles Oficials d'Idiomes.

  Per a facilitar l'assistència als cursos presencials es desenvoluparan preferentment els dissabtes al matí. El límit d'assistents per grup és de 30 persones.

  Els distints cursos sols es posaran en marxa si hi ha un nombre mínim de persones que formalitzen la inscripció final, abonen l'import del curs i si escau, s'afilien.

  Com aquest formulari tan sols és una preinscripció, de moment no has d'abonar cap import.

  Per favor, en emplenar el formulari indica la província on prefereixes fer el curs. Si a la província que tries confirmen la inscripció en el curs prou nombre de persones, l'activitat formativa es posarà en marxa en aqueixa província (la localitat concreta encara aquesta per determinar). Tingues en compte que el curs específic per a l'especialitat d'Anglés de l'EOI és en línia.

  Aquesta activitat formativa està homologada per la Conselleria d'Educació a les persones que es troben en els supòsits següents:

  a) El personal docent i el personal tècnic educatiu amb destinació en centres educatius no universitaris de la Comunitat Valenciana en els quals s'impartisquen els ensenyaments regulats per la Llei Orgànica d'Educació.
  b) Personal docent i personal tècnic educatiu amb destinació en centres no universitaris des dels quals es presten serveis tècnics de suport educatiu als centres indicats en l'apartat anterior.
  c) Personal que haja finalitzat els graus i màster que condueixen a l'obtenció de la titulació docent, sempre que es troben inscrits en alguna de les borses de personal docent de la Conselleria d'Educació, Formació i Ocupació i aquest personal no represente més del 50% de participació en l'activitat.

  (ORDRE 65/2012, de 26 d'octubre, de la Conselleria d'Educació, Formació i Ocupació, que estableix el model de formació permanent del professorat i el disseny, reconeixement i registre de les activitats formatives).

  El curs puntuarà per a les oposicions sempre que el Servei de Formació del Professorat emeta la corresponent diligència a temps suficient perquè entre en el termini marcat per la Convocatòria d'oposicions.

   

  TE Juny 2018: Conquerint Espais, Construint futur
  TE Gener 2018: Rejovenir i feminitzar el sindicat
  TE Desembre 2017:Acord per a la millora de l
  TE Juny2017 NÚM 359: Drets educatius i laborals. Seguim avançant

  TE ENSENYAMENT 2018 VALENCIÀ

  Última entrada: 18 junio 2018 [Ver último número] [Ver colección completa]

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.