Federació Ensenyament CCOO-PV | 11 de agosto de 2020

Adjudicacions Agost 2020

Treballem per una educació inclusiva

  La FE CCOO PV posa en funcionament un grup de treball que compta amb persones expertes que treballen als centres de tots els sectors i nivells educatius.

  05/12/2019.
  Grup educació inclusiva

  Grup educació inclusiva

  La FE CCOO PV hem creat un grup de treball sobre l’Ordre d’Educació Inclusiva implantada als centres educatius. Aquest grup de treball inclou companyes dels diferents sectors i nivells educatius i té com a objectiu treballar vers un decret que considerem fonamental per a l’educació valenciana, comptant amb les persones que treballen als centres educatius.

  Aquest grup de treball hem establert una primera fase d’arreplegada d’informació i en aquest sentit volem conèixer quin estat d’implantació té l’Ordre als centres educatius de tots els sectors i nivells. Per aquesta aproximació, implementem ara algunes accions com un qüestionari dirigit a la nostra afiliació o sessions de treball amb persones expertes que treballen als centres educatius.

  Pròximament farem extensiva la participació a tots els treballadors i treballadores de l'ensenyament valencià, mitjançant qüestionaris i sessions obertes encaminades a fer propostes i accions concretes que ens ajuden a donar resposta amb propostes ajustades a les necessitats dels centres i l’alumnat per una educació realment inclusiva.

  TE Juny 2018: Conquerint Espais, Construint futur
  TE Gener 2018: Rejovenir i feminitzar el sindicat
  TE Desembre 2017:Acord per a la millora de l
  TE Juny2017 NÚM 359: Drets educatius i laborals. Seguim avançant

  TE ENSENYAMENT 2018 VALENCIÀ

  Última entrada: 18 junio 2018 [Ver último número] [Ver colección completa]

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.